1903_ sevimlienerji yok hayır çocuk doktorumuz dedi çocuk gastroenteroloji ye gitmeniz gerekiyor kaydınızı açıyorum randevu alın diye
sevimlienerji Mom0982 biz aradık randevu veriyor ama yaklaşık 1 ay sonrasına ama işte gider orda muayene olamazsak çünkü sizin dediğiniz gibi herkes çocuk doktorumuzun sevk etmesini söylüyor 😕 napcam şaşırdım oğlum da çok rahatsız biran önce götürmem lazım
Mom0982 sevimlienerji Sen direk çocuk doktoruna götür gastroentrolojiye sevkini yaptır.Ordan da randevuyu al muayene olursunuz bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle.Evet bu bölümlere biraz geç randevu alınabiliyor bir de pandemi var o da etkiliyor
1903_ sevimlienerji evet çoçuk doktorunuz daha iyi yönlendirme yapacaktır siz Eskişehir’i istediginizi belirtin isterseniz bize en yakın trabzon vardı oraya yönlendirmişti sevgiler
Tatlican sevimlienerji randuvu aldık ama süre uzun degildi. Sevk etmeyince hep dolu diyorlardı. 3ay isalden çektik bizde
sevimlienerji Mom0982 Allah razı olsun arkadaşım hemen yarın çocuk doktoruma götüreyim gerçi defalarca götürdüm probiyotik vs verdi ama bu sefer direk sevk isteyeyim
Zeynaa1 sevimlienerji uzmanlik gerektiren bölüm olduğu için herhengi bir çocuk doktorunun yeşil alan açması lazım yiksa randevu alamazsınız
sevimlienerji Zeynaa1 yeşil alan dediğiniz nedir. Hastaneyi aradım onlar da randevu vermemiz için devlet hastanesi yada sağlık ocağında yeşil alan actirin dediler.ama sağlık ocağı yeşil alan nedir onu bilmiyoruz diyor
Mom0982 sevimlienerji Aynen sevkini yaptır hastaneden çıkmadan da direk üniversiteyi ara al randevunu.Çok geçmiş olsun
AloneMom sevimlienerji Ben eskisehirliyim ama tıp fakültesi ne gitmiyorum genelde şehir Hastanesi’ne veya özel ümit hastanesine gidiyoruz.Telefonla arayıp sorun isterseniz
sevimlienerji Minikprensannesi06 aslında eşim Ankara’ya da gideriz Eskişehire randevu bulamazsak demişti
Merve201119 sevimlienerji gastroenteroloji bölümü yan dal olduğu için öncesinde iç hastalıkları yada çocuk doktorunun sizi sevk etmesi gerekli diye biliyorum geçmiş olsun
sevimlienerji Tatlican sanırım bizde de aynı durum sevk olmadığı için galiba bütün hastaneler dolu diyor