1903_ sevimlienerji Eskişehir için bilmiyorum ama bizimde çoçuk gastroenteroloji doktoruna gitmemiz gerekti randevu alamadık direk randevu vermediler çocuk doktorumuz sistemden kaydetti öyle alabildik randevuyu belki sizinde öyle olması gerekiyordur çok geçmiş olsun
sevimlienerji 1903_ çok teşekkür ederim 😕bunu size çocuk gastroenteroloji mi dedi önce kaydettirin diye
1903_ sevimlienerji yok hayır çocuk doktorumuz dedi çocuk gastroenteroloji ye gitmeniz gerekiyor kaydınızı açıyorum randevu alın diye
Suprizyumurta sevimlienerji sanırım bu bölüme direkt randevu alınmıyor. Önce dahiliye ya da çocuk doktoruna vs muayene olması lazım sonra gerekli görülürse sevk ediliyor gastroentoroloji bölümüne
sevimlienerji Suprizyumurta valla napcam şaşırdım ben Afyonkarahisar da yaşıyorum burda zaten çocuk gastroenteroloji yok 😕 dahiliyeye gitsem acaba Eskişehir gastroenteroloji ye sevk eder mi
Oz28-02 sevimlienerji Eskisehirli degilim ama gastroentoloji yandal plokiliniği oldugu için oncesinde bir çocuk doktorunun görüp sistemde yonlendirme yapmasi gerekir sonrasinda randevu olusturulabilir. Geçmiş olsun acil sifalar🤲🏻
sevimlienerji Oz28-02 çok teşekkür ederim ama afyonluyum ben burda gastroenteroloji yok 😕 çocuk doktorumuz Eskişehir yada bursaya falan sevk eder mı acaba
Mom0982 sevimlienerji Canım üniversite hastanelerine randevu verilmiyor diye biliyorum hastaneyi arayıp detaylı bilgi alabilirsin.Öncelikle çocuk doktorunun görüp sevketmesi lazım
sevimlienerji Mom0982 biz aradık randevu veriyor ama yaklaşık 1 ay sonrasına ama işte gider orda muayene olamazsak çünkü sizin dediğiniz gibi herkes çocuk doktorumuzun sevk etmesini söylüyor 😕 napcam şaşırdım oğlum da çok rahatsız biran önce götürmem lazım
Mom0982 sevimlienerji Sen direk çocuk doktoruna götür gastroentrolojiye sevkini yaptır.Ordan da randevuyu al muayene olursunuz bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle.Evet bu bölümlere biraz geç randevu alınabiliyor bir de pandemi var o da etkiliyor