4 yaslarındayken kuzenimin bisikleti vardı ablamla benim yoktu birgün ikisi ters cevirmişler bisikleti kuzenim zincirini takıyor ablamda yardım ediyordu ara ara pedalı cevirip zincir oturmuşmu diye kontrol ediyordu öylesi kıskanmısım ki bisikleti kuzenim zincire dokundugu anda ben pedalı aksi yöne çevirdim zincir bozulsun binemesin birdaha diye meger ablam tutuyormus zinciri nasil bir guc kullandiysam artik kolunu kirmistim ablamin 😞kendimi affettirmek icin benim yuzumden kirildi bi kolu alcida diye hergun elini yuzunu yikamistim☹️
Bir animi daha anlatayim 10-11yaslarindayim okulda sabahciydim ablam oglenciydi annem de calisiyor o zaman okuldan geldim guya anneme surpriz olsun diye yeni de ogrenmisim pilav pisirecem annem isten gelince bak ben yemek yaptim dicem benle gururlanacak 😐pirinc sehriye tencere hersey tamam kavurdum verdim suyunu kapattim kapagi gittim salona actim tv yi uyumusum iki uc saat zil caldi ablam gelmis kalktim ki mutfak cayircayir yaniyor dolaplar tezgah kapi pencere ne varsa yangin cikarmisim evde ☹️Ablamla o gun annem isten gelene kadar naptik nasil ettik sondurduk yangini bir de ustune temizlik yapip erkenden yataga gittik ki uyuyor numarasi yapiyoruz guya hayatimda annemden yedigim en saglam dayagi yemistim ☹️