Biscolataerkegim 2,5 yaşındayken kardeşimin bezlenmesini kıskandığım için kakamı sürekli gardırobun önüne yapıyormuşum. Annem artık illallah edip bez bağlamış tekrar.
4 yaşındayken iki burun deliğime de leblebi sokup nefes alamıyorum diye ağlamışım. Evde çıkaramayınca mecbur doktora götürmüşler. Ağzımla yemek yetmemiş demek ki, aferin bana.
Yine 4 yaşındayken kardeşimin kafasına cezveyle vurmuşum. Hala izi var iki kaşının arasında🥲
İlkokula başladığımda annem “kızım öğretmen ne yapıyorsa sende onu yap” diye tembihlemiş beni. Öğretmen tahtaya yazdıkça defterime yazıyor, tahtadan sildikçe ben de defterimden siliyormuşum. Annem sürekli sınıf arkadaşımın defterini alıp bana akşamları aynı şeyleri tekrar tekrar yazdırıyormuş. O zaman whatsapptan fotoğraf atmakta yok tabii. Kadın yokuş inip çıkıyormuş sürekli arkadaşımın defterini almak için. Bu kısmı hatırlamıyorum ama yazıp silme konusundaki istikrarımdan dolayı yediğim dayağı çok net hatırlıyorum. Tokatından ince dalı sallayınca fiyuu fiyuu diye ses çıkar ya, öyle ses çıkmıştı ajshajhsjs☹️