Deletedmom200 Busraykp ben deniyorum gerçekten iştah kapatıyor 😂😂şuan 14. Gündyim midem hep şiş zor yemek yiyorum bebeğime ve kendimde bı sıkıntı yok çok şükür 😂😂
Bebeminnie Arzymn bence türk kadınlarının zekasıyla dalga geçmek için çıkarılmş bşy 🤣 bu bi avrupalıya söylesek afedersinz kıçıyla güler 🙄 Yemeyin zaten zayıflarsınz pirinçle, inşallah maşallahhla olacak şey değşl zayıflamak
Nekwa Bebeminnie evet o yüzden avrupa obez asyalilar daha zayif ve güzel 😁 Japonların bu konudaki görüşlerini araştırmanız tavsiye ederim
Busraykp Arzymn deneyenler ve etkisini görenler var ☺️ Tabi tercih meselesi neticede zararı olmayan bişey..
Busraykp Rmrm iştah kapatıyomuş bu kür. Bi de 60 gün tamamlandıktan sonra yeniden başlamak için 3 ay geçmesi gerekiyormuş demek vücuda etkisi oluyo baya
Rmrm Cagla tamamda o günde yuttugun bir pirinç midene yapışmıyo ya çıkıyo bi şekilde yediklerin gibi 😂
Deletedmom200 Sevvoo ewet çok şükür 2 kilo kadar gitti oda ödemle birlikte pirinç yutmadan öncede ekmegi hamurisinj kestim fakat hiç doyduğumu hissetmiyordum 😂😂resmen yiyordum ama aç geziyordum şimdi midem dolu geziyorum
Deletedmom200 Nekwa bende arkadaşım attığında saçmalama demiştim 😂sonra deniyim ne zararı olcak dedim inşallah sizede faydası olur
Deletedmom200 Sevvoo ay inşallah valla yazda geliyor ya kilo almasamda razıyım da enziriyorum ya yemeye dikkat edince bildiğin aç geziyordum çok iyi oldu ☺☺
seldaselda28 Busraykp cok sacma hem pirincleri yutacagim hem istedigimi yiyecegim.Sisip midede yer kapliyor hadi diyelim ilk lavaboda gider hepsi.2 ayda zaten yediklerine dikkat edersen verirsin öyle.30 pirinc olana kadar 30 gun gececek 1 pirincle istah kapanmaz 2 pirincle de kapanmaz hatta 30 pirincle de kapanmaz.psikolojik olarak etki ediyor olabilir anca.
Busraykp seldaselda28 tercih meselesi kulağa saçma gelebilir tabi😇 bence inanmayan zaten yapmamalı bi sonuca varamaz inanmayan 😊 ben bugün ilk pirincimi yuttum kahvaltımı ettim ve şuan canım hiçbişey istemiyor normalde hep bişeyler atıştırmak isterdim ama bugün o istek yok mesela 🙃
gulay91 Bu makalede ayrıntılı dediğin yöntem anlatılmış bir bak istersen. https://www.kadinvsaglik.com/2018/04/pirinc-yutarak-zayiflama.html