Nekwa Busraykp pirinç suyunun cok faydası var bakarsanız bu sekilde kaynatipta zayiflattigina gore ustune su icicez oyle de pirinç suyu oluyo yani ayni hesap bence🤗
Rmrm Busraykp büyük ihtimalle pirincin midede şişip midede yer kaplamasndan dolayı iştah kapatıyodur diye düşünüyorum amabir pirinç ne kadar kapatabilirki
Cagla Rmrm ama 1 pirinc 30 gun sonunda 30 pirinc yani dusunsene 30taneyi😁 yavas yavas arttırıyor. Belki zayflatr gercektn
Busraykp Rmrm iştah kapatıyomuş bu kür. Bi de 60 gün tamamlandıktan sonra yeniden başlamak için 3 ay geçmesi gerekiyormuş demek vücuda etkisi oluyo baya
Arzymn Cagla 30 pirinç bir çay kaşığı ancak eder, bir çay kalıpı pirinç nasıl zayıflatsın arkadaşlar az mantık yaaa...
Rmrm Cagla tamamda o günde yuttugun bir pirinç midene yapışmıyo ya çıkıyo bi şekilde yediklerin gibi 😂
Bebeminnie Arzymn bence türk kadınlarının zekasıyla dalga geçmek için çıkarılmş bşy 🤣 bu bi avrupalıya söylesek afedersinz kıçıyla güler 🙄 Yemeyin zaten zayıflarsınz pirinçle, inşallah maşallahhla olacak şey değşl zayıflamak
Busraykp Arzymn deneyenler ve etkisini görenler var ☺️ Tabi tercih meselesi neticede zararı olmayan bişey..
Cagla Arzymn ay ben demedim zayflar diye nebileym ben. Sisince tokluk hissi yaratr yedirmez zayflarsn boyle isliyodur belki🤷
Deletedmom200 Busraykp ben deniyorum gerçekten iştah kapatıyor 😂😂şuan 14. Gündyim midem hep şiş zor yemek yiyorum bebeğime ve kendimde bı sıkıntı yok çok şükür 😂😂
Nekwa Bebeminnie evet o yüzden avrupa obez asyalilar daha zayif ve güzel 😁 Japonların bu konudaki görüşlerini araştırmanız tavsiye ederim
Deletedmom200 Sevvoo ewet çok şükür 2 kilo kadar gitti oda ödemle birlikte pirinç yutmadan öncede ekmegi hamurisinj kestim fakat hiç doyduğumu hissetmiyordum 😂😂resmen yiyordum ama aç geziyordum şimdi midem dolu geziyorum