Busraykp Selam kızlar sizlerle bugün duyduğum bi zayıflama yöntemini paylaşmak İstedim. Çiğ Pirinci 1. Gün 1 tane 2. Gün 2 tane 3. Gün 3 tane şeklinde her gün birer artırarak sabahları ılık suyla yutmak ve üstüne bir bardak daha ılık su içmek iştahı kapatıyormuş. Artarak 30 pirince ulaştıktan sonra bu defa birer birer eksilterek yutmak gerekiyormuş 29-28.. şeklinde. Toplam iki ay yapılıyor ve 8-14 kg civarı verdirdiği söyleniyor. Ben deneyeceğim zararı olduğunu düşünmüyorum sizlerle de paylaşmak istedim 😇 ayın 1 inde başlıyorum inşallah Doğum kilolarımdan kurtulurum 🤷🏻♀️
Agg0207 Busraykp canım bunun işe yarayacagını hiç sanmıyorum 😀 tam tersi çiğ pirinç çok gaz yapar bebegede sanada
Nekwa Busraykp ben dr duymuştum bunu unutmusum hatırlattığın iyi oldu saydim bende yarindan itibaren başlıyorum inşallah 😉
Busraykp Agg0207 1 taneyle başlanıyor ya o kadar gaz olacağını sanmıyorum bakalım yapcam inşallah sonucu paylaşacağım 😂
Nekwa Busraykp pirinç suyunun cok faydası var bakarsanız bu sekilde kaynatipta zayiflattigina gore ustune su icicez oyle de pirinç suyu oluyo yani ayni hesap bence🤗
Rmrm Busraykp büyük ihtimalle pirincin midede şişip midede yer kaplamasndan dolayı iştah kapatıyodur diye düşünüyorum amabir pirinç ne kadar kapatabilirki
Cagla Rmrm ama 1 pirinc 30 gun sonunda 30 pirinc yani dusunsene 30taneyi😁 yavas yavas arttırıyor. Belki zayflatr gercektn
Busraykp Rmrm iştah kapatıyomuş bu kür. Bi de 60 gün tamamlandıktan sonra yeniden başlamak için 3 ay geçmesi gerekiyormuş demek vücuda etkisi oluyo baya
Arzymn Cagla 30 pirinç bir çay kaşığı ancak eder, bir çay kalıpı pirinç nasıl zayıflatsın arkadaşlar az mantık yaaa...
Rmrm Cagla tamamda o günde yuttugun bir pirinç midene yapışmıyo ya çıkıyo bi şekilde yediklerin gibi 😂
Bebeminnie Arzymn bence türk kadınlarının zekasıyla dalga geçmek için çıkarılmş bşy 🤣 bu bi avrupalıya söylesek afedersinz kıçıyla güler 🙄 Yemeyin zaten zayıflarsınz pirinçle, inşallah maşallahhla olacak şey değşl zayıflamak
Busraykp Arzymn deneyenler ve etkisini görenler var ☺️ Tabi tercih meselesi neticede zararı olmayan bişey..
Cagla Arzymn ay ben demedim zayflar diye nebileym ben. Sisince tokluk hissi yaratr yedirmez zayflarsn boyle isliyodur belki🤷
Deletedmom200 Busraykp ben deniyorum gerçekten iştah kapatıyor 😂😂şuan 14. Gündyim midem hep şiş zor yemek yiyorum bebeğime ve kendimde bı sıkıntı yok çok şükür 😂😂
Nekwa Bebeminnie evet o yüzden avrupa obez asyalilar daha zayif ve güzel 😁 Japonların bu konudaki görüşlerini araştırmanız tavsiye ederim