Domino Minik-prensesim e devlete yada google ye cimer yaz forum var doldur sikayetini istegini vs yaz
Yeliz123- Prenses122 benimde başıma geldi ortada para yok aile ve sosyal yardımlaşmaya gittim PTT gözüküyor dedi oraya gittim ıbana yatmış dedi ama ortada para yok
sultan_srgn Domino baktım canım ödenecek kayıt bulunamadı diyor sosyal yardıma baktım sosyal yardım bulunmamıştır diyor bende anlamadım
Defneninannesiiii Merve-miray aynen öyle hiç almayanlara vermiyorlar bende kaç kişiden duydum geçen sene almış bu senede almışlar
esmaemir17 Defneninannesiiii Bende anlam vermiyorum bizim arkadaşın kocası iş sahibi adamın dükkanı var geliride gayet iyi adama çıkıyor benim eşim kısmı çalışmasına rağmen bize çıkmıyor ne diyim ki canları kime vermek istiyorsa onlara veriyorlar bence 😢
Sinemmmmm Tulaybzkrt neye gore veriyolar anlamadim gercekten esimin maasi kesildi evimiz bizim ustumuze degil sadece esime 750 tl veriyorlar o kadar onun disinda giren bi maas yok ama 3 nde de cikmadi
Tulaybzkrt Sinemmmmm yabi dediğim gibi keşke alanlar ne söylediklerini yazsalarda asıl ihtiyacı olup alamayanlar da onu yazsa keşke
EslemDilan Mevacanimkizim benimde 2 başvurum vardı süreç devam ediyor yazıyor ama ptt kurum ödemelerinde para gözükmüyor
Mevacanimkizim EslemDilan sosyal yardımlaşmayı arayıp sordunuz mu benim ikinci yatmasına rağmen PTT görünmüyor diyip yolluyordu sürekli bide hamileydim o zman sıcak tansiyonum firliyodu falan aradım sosyal yardımlaşmayı dedim böyle böyle diye onlar halletti