derinsmoms Cgdmmm aaa yani parayi ptt den cekebilirmiyiz ananem icin basvurmustuk baktik simdi kapsam disi yaziyor cikmadi diyo uzulmustuk cikmis demek mi yani o ay cok mutlu oldum cok sagolun
Bugraaslan1 Merakliannemmm size helal olsun lütfen para geldiğinde sma lı çocuklara yardımda bulunun o parayla alın parayı rabbim niyetinizi kabul etsin kalbinizin güzelliği ile yaşayın bir ömür
Tugba19_ Duygusuz bende kasımda yapmıştım ama kabul olmadı sanıyorum şu an da başvuru yapmaya çalıyorum ama süreç devam ediyor yazıyor eski başvuru tarihimle o yüzden ben yeni başvuru yapamıyorum neden böyle acaba
Hunili Sda9191 bana da öyle yazıyordu ben günlerdir başvurmadım sonra üst köşede yeni başvuru butonu var oraya tıklayıp tekrar form doldurun, ertesi güne cevaplanıyor. 3 gün içinde para hesabıma yattı.
Mevacanimkizim Miran11 Süreç devam ediyor yaziyor çıkmış olması lazım benimde öyle yazıyor dün üçüncüyü aldım
EslemDilan Mevacanimkizim benimde 2 başvurum vardı süreç devam ediyor yazıyor ama ptt kurum ödemelerinde para gözükmüyor
salatalik_bey Bende geçmişte anne babamın aldığı yardımlar gözüküyor binde 5 5 21 de yatacak diyor. Nasıl anlayabilirim yatıp yatmadığını
Domino talhaninannesi11 Benim ptt kartim var cnm. kart kayit etmedim hic ama yardim icin hesap numarasi actim. nereden bakabilirim kayitli kartlarima yatan paraya sen nerden gördün?
Esra94 Duygusuz eşiniz asgari ücretli oldugu ıcın çıkmıyor kırada 10 tane evınız olup dukkanlarınız olup sıgortanız olmasa çıkıyor 😃
Bebislerim 2Minnosannesi neye göre veriliyor acaba çalışan yok mu sizde bize çıkmıyor da o yüzden sorim dedim
2Minnosannesi Bebislerim Eşim çalışıyor ilk yardımda ücretsiz izne çıkarmışlardı neye göre veriliyor bilmiyorum