Esra_2020 Nur64 basvuru sonucu kac gunde belli oldu.daha omce iki kere basvuru yaptigimda kapsam disi dedi sitemde.aradigimda ise basvuru yapmamissiniz hic denildi.simdi bir daha yaptim bakalım
Boncukkizlarim Domino arkadaşlar 144 nolu hatta ulaşamıyorsanız mesaj yazma hakkınız da varmış ben mesaj yazdım son çare
Domino Boncukkizlarim mesaj da boş cnm geri dönüş olmuyor. 144 e msj atmıştım ben gecen seneden beri cvb bekliyorum 🤭sen ne yazdın cvb geldi mi
Sinem6378 Miran11 eşiniz sigortalı veya üzerinize bir mal varlığı varsa süreç devam ediyo yazıyo bendede aynı şekilde oldu
DAK Sinem6378 O kadar çok eşinin evi arabası olup çok iyi şirketlerde çalışanlar aldı ki inanamıyorum 🤷🏻♀️ Ben kesinlikle ödeneklerin şansa verildiğini düşünüyorum. Bu 3. Faz 1. Faz da eşim işsizdi evimiz kira arabamız yok ve hiç bir destek alamadık.
esmaemir17 bambammom Merhaba ben geçen sene başvuru yaptım geçen sene bir defa aldım şimdi girdim ödenecek tutar bulunamadı diyor.Bu olamayacağı anlamına mı geliyor böyle birşeylle karşılaşan var mı acaba?🤦🏻♀️
bambammom esmaemir17 Evet sanirjm yatmıyor. Odmeeler bugün yapildi ve bunun için herhangi bir başvuruya gerek yok. Yan komşumuz cezaevinde olduğu halde bugün kapıya kadar getirdiler parasını. Arkadaşıma da inan verdikleru için direk hesaba yattı. Bize bişey yok
Tulaybzkrt Sinemmmmm neden acaba. Merak ettim acaba alan arkadaşlar sorduğum soruya cevap verebilir mi Bizde ona göre davranırız 😀
Sinemmmmm Tulaybzkrt neye gore veriyolar anlamadim gercekten esimin maasi kesildi evimiz bizim ustumuze degil sadece esime 750 tl veriyorlar o kadar onun disinda giren bi maas yok ama 3 nde de cikmadi
esmaemir17 bambammom Teşekkür ederim ama ne kadar saçma sözde herkese verilecek geçen sene verdi bu sene neden verilmedi anlamadım ihtiyacı olanlar haricinde herkese verildi bu nasıl destek parası anlamış değilim doğrusu🙁Bizde şans yok doğrusu çıkmaması normaldir🙁
DAK Bende başvurdum haftasonu süreç devam ediyor diyor. Eşimde 1. Fazdan beri devam ediyor bu süreç 🤷🏻♀️ Nasip diyoruz artık. Umarım ihtiyaç sahiplerine ulaşır verilen ödenekler ❤️
DAK Denizinannesi52 Evet baktım. Süreç devam ediyor yazıyor ikimizde de. Ben şuan ücretsiz izin ödeneği alıyorum eşimin sigortası yok evimiz kira arabamız yok. 🤷🏻♀️
Denizinannesi52 DAK ptt kurum ödemelerin de süreç devam ediyor yazmaz ama sosyal yardım bilgilerinde yazar o
Narinom838228 Nur64 merhaba ben geçen sene bi kere başvurdum ondada çıkmıştı aldım. Birdaha başvurmadım 1 kere hakkım var almaya diye biliyordum yanlışmı biliyorum
Denizinannesi52 Narinom838228 geçen sene bende bir kere aldım şimdi tekrar sabah hesabıma yatmış ptt kurum ödemelerine bakın e devletten