Narinom838228 Kızlar ben geçen sene mayısta başvurdum haziranda aldım paramı 1 milyar. Şimdi 144 e ulaştım kapanma için olan 1100 tl hak sahibi değilsiniz. Dedi alanlar var ama anlamadım ben bu işten birşey
Narinom838228 Nur_94 banada bunu dedi 144 deki adam 1.ve.2 de dağıtılan paradan alanlara hak tanınmıyo dedi. Ben 2.de aldım sadece. Siz aldınızmı geçen sene 1 milyarı
MerveGl- Domino https://www.hizliresim.com/94mxhs https://www.hizliresim.com/94mxhs Ben de böyle gözüküyor bana yatmış mı yatmamış mı hiç anlamadım
Domino MerveGl- burada arkadaslar yaziyordu 12sinde yatmış görmemişim geri gitmiş diye bi arayin ptt yi
Narinom838228 Merve-miray söyledim adama yanlışınız var alamazlar diyo kendileride bilmiyo ki ne döndüğünden
Defneninannesiiii Merve-miray aynen öyle hiç almayanlara vermiyorlar bende kaç kişiden duydum geçen sene almış bu senede almışlar
Selinalarissa MerveGl- bende aynis sendeki g8bi cikiyo 2020 yilindakini almadim 5 mayista 1100 tl direk hesabima yatti
Minik-prensesim Geleceginkaynanasi3erkek canım ben başvuru yaptım da dün bugün baktım kapama dışı yazıyor ama faz 1ve 2 yazıyor bu faz 3 acaba ben yanlış mı yaptım başvuruyu cikmadimi acaba
Narinom838228 Minik-prensesim çıkmadı kapsam dışı yazanlar 1 kere 1 milyarlık yardımı alanlarmış onlar kapsam dışı hak kazanmıyorlarmış 1100 tl için. 144 deki görevlinin söylediği bu bana malesef
Berfingngrn Lahusaaa ben aralıkta başvuru yaptım şimdiye kadar reddedildi yazıyordu 2 gündür bakıyorum hane yardımı hak sahibi diye adım yazıyor ödenecek tutar da fiyat yok gelirmi acaba
Narinom838228 Nur_94 alamıyorsun canım kapsam dışı yazısını gören kimse alamıyor. İnternete yaz pandemi başvurusu kapsam dışı ne demek diye ordada yazıyor
Tudaa Nur_94 canım kapsam dışı daha para yatmadığı anlamına geliyomuş e devletten sürekli kontrl edilmesi lazmmış ben sosyal yardımı arayıp öğrendim ve bizdede öyleydi yattı para
esmaemir17 bambammom Teşekkür ederim ama ne kadar saçma sözde herkese verilecek geçen sene verdi bu sene neden verilmedi anlamadım ihtiyacı olanlar haricinde herkese verildi bu nasıl destek parası anlamış değilim doğrusu🙁Bizde şans yok doğrusu çıkmaması normaldir🙁