___1Prensannesi___ Merhaba 🌸 Ben dun başvuruda bulundum ne zaman belli olur sizce ? Esimde başvurmuştu geçen sene fakat hala süreç devam ediyor yazıyor onda
Narinom838228 Nur_94 banada bunu dedi 144 deki adam 1.ve.2 de dağıtılan paradan alanlara hak tanınmıyo dedi. Ben 2.de aldım sadece. Siz aldınızmı geçen sene 1 milyarı
Yhulya Serpilus yeni başvuru e devlet internet sitese yapılır uygulamada ybeni de tekrar basvura yapamadım intrrnet sitesine gir orda tekrar başvuru yapbilirsin
Narinom838228 Mirayfiliz imkansız düşmğyo tam 8 de başladım aramaya 400 e yakın peş peşe aradım hiç düşmğyo direk kapanıyo 🤦♀️
Gamzegokalp bundlebeach üç kere nasıl başvurunuz ben bir kere başvurdum hala süreç devam ediyor yazıo
Narinom838228 Kızlar ben geçen sene mayısta başvurdum haziranda aldım paramı 1 milyar. Şimdi 144 e ulaştım kapanma için olan 1100 tl hak sahibi değilsiniz. Dedi alanlar var ama anlamadım ben bu işten birşey
MerveGl- Domino https://www.hizliresim.com/94mxhs https://www.hizliresim.com/94mxhs Ben de böyle gözüküyor bana yatmış mı yatmamış mı hiç anlamadım
Domino MerveGl- burada arkadaslar yaziyordu 12sinde yatmış görmemişim geri gitmiş diye bi arayin ptt yi
Narinom838228 Merve-miray söyledim adama yanlışınız var alamazlar diyo kendileride bilmiyo ki ne döndüğünden
Defneninannesiiii Merve-miray aynen öyle hiç almayanlara vermiyorlar bende kaç kişiden duydum geçen sene almış bu senede almışlar
Selinalarissa MerveGl- bende aynis sendeki g8bi cikiyo 2020 yilindakini almadim 5 mayista 1100 tl direk hesabima yatti
Minik-prensesim Geleceginkaynanasi3erkek canım ben başvuru yaptım da dün bugün baktım kapama dışı yazıyor ama faz 1ve 2 yazıyor bu faz 3 acaba ben yanlış mı yaptım başvuruyu cikmadimi acaba
Narinom838228 Minik-prensesim çıkmadı kapsam dışı yazanlar 1 kere 1 milyarlık yardımı alanlarmış onlar kapsam dışı hak kazanmıyorlarmış 1100 tl için. 144 deki görevlinin söylediği bu bana malesef
Berfingngrn Lahusaaa ben aralıkta başvuru yaptım şimdiye kadar reddedildi yazıyordu 2 gündür bakıyorum hane yardımı hak sahibi diye adım yazıyor ödenecek tutar da fiyat yok gelirmi acaba
Narinom838228 Nur_94 alamıyorsun canım kapsam dışı yazısını gören kimse alamıyor. İnternete yaz pandemi başvurusu kapsam dışı ne demek diye ordada yazıyor
Tudaa Nur_94 canım kapsam dışı daha para yatmadığı anlamına geliyomuş e devletten sürekli kontrl edilmesi lazmmış ben sosyal yardımı arayıp öğrendim ve bizdede öyleydi yattı para