Narinom838228 Mirayfiliz imkansız düşmğyo tam 8 de başladım aramaya 400 e yakın peş peşe aradım hiç düşmğyo direk kapanıyo 🤦♀️
Goktug1308 Miran11 evi arabası olan karı koca calısan kac kişiye cıktıgını gördüm bende anlamıyorum neye göre çıkıyor
___1Prensannesi___ Merhaba 🌸 Ben dun başvuruda bulundum ne zaman belli olur sizce ? Esimde başvurmuştu geçen sene fakat hala süreç devam ediyor yazıyor onda
Narinom838228 Nur_94 banada bunu dedi 144 deki adam 1.ve.2 de dağıtılan paradan alanlara hak tanınmıyo dedi. Ben 2.de aldım sadece. Siz aldınızmı geçen sene 1 milyarı
Yhulya Serpilus yeni başvuru e devlet internet sitese yapılır uygulamada ybeni de tekrar basvura yapamadım intrrnet sitesine gir orda tekrar başvuru yapbilirsin
Gamzegokalp bundlebeach üç kere nasıl başvurunuz ben bir kere başvurdum hala süreç devam ediyor yazıo
Narinom838228 Kızlar ben geçen sene mayısta başvurdum haziranda aldım paramı 1 milyar. Şimdi 144 e ulaştım kapanma için olan 1100 tl hak sahibi değilsiniz. Dedi alanlar var ama anlamadım ben bu işten birşey
MerveGl- Domino https://www.hizliresim.com/94mxhs https://www.hizliresim.com/94mxhs Ben de böyle gözüküyor bana yatmış mı yatmamış mı hiç anlamadım
Domino MerveGl- burada arkadaslar yaziyordu 12sinde yatmış görmemişim geri gitmiş diye bi arayin ptt yi
Narinom838228 Merve-miray söyledim adama yanlışınız var alamazlar diyo kendileride bilmiyo ki ne döndüğünden
Defneninannesiiii Merve-miray aynen öyle hiç almayanlara vermiyorlar bende kaç kişiden duydum geçen sene almış bu senede almışlar
Selinalarissa MerveGl- bende aynis sendeki g8bi cikiyo 2020 yilindakini almadim 5 mayista 1100 tl direk hesabima yatti
Minik-prensesim Geleceginkaynanasi3erkek canım ben başvuru yaptım da dün bugün baktım kapama dışı yazıyor ama faz 1ve 2 yazıyor bu faz 3 acaba ben yanlış mı yaptım başvuruyu cikmadimi acaba
Narinom838228 Minik-prensesim çıkmadı kapsam dışı yazanlar 1 kere 1 milyarlık yardımı alanlarmış onlar kapsam dışı hak kazanmıyorlarmış 1100 tl için. 144 deki görevlinin söylediği bu bana malesef
Berfingngrn Lahusaaa ben aralıkta başvuru yaptım şimdiye kadar reddedildi yazıyordu 2 gündür bakıyorum hane yardımı hak sahibi diye adım yazıyor ödenecek tutar da fiyat yok gelirmi acaba