Giz3mm Yazık gerçekten ! ihtiyaç sahibine çıkmaz , birikim yapana altını olana çıkar … Yanlış anlaşılmasın ben başvuru yapmadım ihtiyacım da yok çok şükür, ama dünden bugüne yazılanları okuyunca şoklara girdim …
Balpamuk Giz3mm maalesef öyle esiminde benimde borcumuz var toplamı 50 bin TL bize hala çıkmadı ben çalışmıyorum başvurdum ama hala süreç devam ediyor yazıyor
Sibell777 Lahusaaa bana mesaj gelmedi yavrum sana geldi ama kapamam dışı 30 nisan mı yazıyor senin de
Minel1412 Miran11 canım arama kısmına ptt üzerinden yapılan kurum ödemeleri sorgulama yaz orada yatıp yatmadığı çıkıyor yatsa da yatmasa da süreç devam ediyor yazacak orada ☺️
Aslmra80 Nur64 30 na yatmış ödemeniz hazır diyor ama yardım durumunda kapsam dışına çıktı yazıyor sizdede aynısı yazıyor mu
Seliminannesiiii bundlebeach saçma sapan bi sistem ihtiyacı olana çıktığını görmedim hiç çevremde bizde başvuru yaptık ama çıkmıyo nasıl şey bende anlamadım
Merilice Kapsam dışı : başvurunuz red edildi Kapsam dışına çıktı : başvurunuz onaylandı Demek diye biliyorum..
Papatya201020 NurR Merilice Merhaba bende de kapsam dışı faz 1-2 gözüküyor PTT kurum ödemelerine girdiğimde ödenecek kayıt bulunamadı diyor birde ben banka ibanı verdim PTT ile mi gelir hesabamı yatar? 🤔
Lina1205 Miran11 cnm eşin sigortalı işe çıkmıyor benim eşimin halasigile de öle oldu sigortalı diye çıkmadı onlara
ZumrAsel Lina1205 sigortali olmakla alakası yok. Benim de eşim sigortalı ama çıktı şükür ki. Eğer ekstra gelir yoksa çıkıyor genellikle işsizlik ödeneği varsa emeklilik varsa çıkmıyor mesela anneme öyle oluyor hep
Burrcin Alya34 sordum cnm benim e devlette iban bilgiletim var ona yatıcakmış iban olmayanlara da eve gönderceklermiş
Reyhandefne Kzyannesi17 gecen sene ilk pandemıde başvurmuştum bu ıkınci alısım ıkıncısı otomatik olarak kendiliğinden basvuru yapılıyor
MerveKopuk Bu nasıl bir sistem nasıl bir uygulama bilmiyorum yA ! Geçen sene temmuzda doğum yaptım. Doğum yaptıktan iki ay sonra eşimi pandemiyi bahane edip işten çıkardılar ben doğum iZnindeyim çalışamıyorum eşim işsiz başvuru yaptım hala süreç devam ediyor yazıyor. Böyle bir adaletsizlik olamaz!!! İnsanlara ikinciler üçüncüler çıkıyor
Lahusaaa MerveKopuk canım öyle yazanın çoğu yatmış oluyor sen PTT ye gidip bi sor ya da Google’dan gir e devlette orda aramaya PTT para ödemeleri yaz ordan da çıkıyor yatmışsa
deletedmom1106 ALLAHIM çıkdırıcam yorumları okudukca 2 kez almış 3 bekleyenler var oysaki basvuru yaparken birkez yararlanan emeklisi olan calısan vs vs başvuramaz die yaıyo yeminle aklımızla dalga geciyolar bu devlettekiler gerçekten vicdansız. Biz ilkinde başvurduk yok işsiziz ve üzerimiE hiç bişi yok evı arabası olan calısana veriyolar yeminle aklımızı sınıyolar
Mom2372384 deletedmom1106 ben de alamadım ama bunda alanların ne suçu var devlet veriyorsa herkese 1000 kere de olsa alır ihtiyacı vardır 1000 TL 2 kere markete gitse fatura ödeme biter zaten ömür boyu geçindircek bir para değil ki hele buradaki herkes anne bez mama vs ateş pahası zaten alsın herkes çocuğuna kullansın herkes 2 3 kere neden aldı diye şaşıracacağınıza keşke herkese 5 kere 10 kere versinler diye düşünün bence herkesin ihtiyacı var şuan keşke bize de çıksaydı artı devlet vermesin p zaman başvuru hakkı ya da daha önce aldın diye reddetsin direk demekkş hakları var buna zaten bugune kadar verdiğimiz vergilerle her ay 100er TL maaşa bağlayanlar bizi anca ödeşiriz
Yavuzuannesi2012 deletedmom1106 doğru yere baktığınızdan emin misiniz. Sosyal yardım sorgulamadan bakılıyor sanırım. Çıkanlara kapsam dışı yazıyor çıkmayanlara sosyal yardım bulunamadı diye yazıyor.
UmmuOnurEge tombikdonerkankasiiskender Bendede kapsam dışına çıktı yazıyor yani parayi alabilcekmiyimmm