Prensannesi0809 Nur64 ben sosyal yardımlardan merkezi yrdımdan baktım ödemeniz hazırdır diyor çekebilirmiyim acaba mesaj felan gelmedi bana ptt işlemlerine giriyorum yoğunluktan dolayı açılmıyor
Alminakaanucak Benimde kartıma aktrilcagi yaziyo ama normalde PTT böle paraları 1 gün kullanır çekebilir miyiz acaba ya ya çeken varmı
Kbrasahiinn06 Alminakaanucak Ay bende merak ediyorum gidip çekmek istiyorum ama ya karta yatacak ya adresinize gelecek diyorlar hatta bazılarına mesaj gelmiş adresinize en yakın zamanda getirilecektir diye PTT bana çok yakın gidip almak istiyorum ben
Dorukusunannesi Miran11 arkadaşlar mesaj geldi banada eve getirceklermiş ama ev değişikliği yaptık taşındık ne yapmam gerek bilgiisi olan varsa yazarmı
Prensannesi0809 Arimayaa e devlete girdin zaman arama yerine sosyal yardım yazıyosun o başlık altında hane yardımı ve merkeZi yardım var ordan gördüm ödemeniz hazırdır yazıyor ama mesaj gelmedi bana
Sibell777 Nur64 kuzum ya bizde de 30 nisan başvuruldu diyor ama yanında kapsama dışı diyor alabiliyor muyum acaba sence
tombikdonerkankasiiskender Ertonunannesi bu şekilde yazıyosa paranız yatmış oluyo annem bu şekilde 3. Kere aldı
Sibell777 tombikdonerkankasiiskender bende de kapsam dışı diyor yavrum 40 nisan başvuru diyor yapmışımdır sence
Gmze2020 tombikdonerkankasiiskender ay cok tesekkur ederim mesajiniza denk geldim ben de oraya tiklayinca gordum yatmis demek ki 🙏
Lahusaaa Miran11 googdan e devlete girin arama butonuna PTT kurum ödemeleri yazın ordan yattıysa TL olarak görünüyor ama suan acayip yoğun gözükmüyor suan tam kapanma olarak verecek olduğu paraya başvurmadım mesela ama bana mesaj geldi kargo ile gönderim sağlayacaklarmıs
Sibell777 Lahusaaa bana mesaj gelmedi yavrum sana geldi ama kapamam dışı 30 nisan mı yazıyor senin de
Giz3mm Yazık gerçekten ! ihtiyaç sahibine çıkmaz , birikim yapana altını olana çıkar … Yanlış anlaşılmasın ben başvuru yapmadım ihtiyacım da yok çok şükür, ama dünden bugüne yazılanları okuyunca şoklara girdim …
Balpamuk Giz3mm maalesef öyle esiminde benimde borcumuz var toplamı 50 bin TL bize hala çıkmadı ben çalışmıyorum başvurdum ama hala süreç devam ediyor yazıyor
Minel1412 Miran11 canım arama kısmına ptt üzerinden yapılan kurum ödemeleri sorgulama yaz orada yatıp yatmadığı çıkıyor yatsa da yatmasa da süreç devam ediyor yazacak orada ☺️
Aslmra80 Nur64 30 na yatmış ödemeniz hazır diyor ama yardım durumunda kapsam dışına çıktı yazıyor sizdede aynısı yazıyor mu
Seliminannesiiii bundlebeach saçma sapan bi sistem ihtiyacı olana çıktığını görmedim hiç çevremde bizde başvuru yaptık ama çıkmıyo nasıl şey bende anlamadım