Mirsim Humeyra6554 buda olablir kimi ev araba tapusunu yakın akrabalarının adına yapıyorlar kaynının kayınvalidesinin vs..ne yazikki böyle aç gözlüler olduğu sürece asıl ihtiyacı olana çıkmaz!!!
Yavrusununannesiii Humeyra6554 bilmesin en kötü kandırmaca da bu zaten ama komşunuz bi arabası evi olduğunu biliyor degil mi ama yine de o 1000 liraya ihtiyacı var pesss
hirosima Domino getirdikleride 1000 lira yani sanki 50-100bin getiriyolar, kolluk kuvvetleri fln hepsi gelmeli bence😂😂
Meromelo Bilen varsa banada söylermisiniz bende 2 kere taa gecen sene. Başvurmuştum ama oyt ödemelerinden sorgulandığını bilmiyordum diyelim ki yatmış şuanda hala alabiliyormuyum o parayı
Serpilus Gecen sene nisan ayında yaptigim basvuru da hâlâ surec devam ediyor yaziyor. 1 bucuk sene oldu iptal edilmiyor yeni basvuru yapilmiyor bu durumda olup cozumleyen var mi?
Yhulya Serpilus yeni başvuru e devlet internet sitese yapılır uygulamada ybeni de tekrar basvura yapamadım intrrnet sitesine gir orda tekrar başvuru yapbilirsin
Mirayco Umayinannesi öyle yazıyorsa ilçedeki sosyal yardımlaşmayı arayıp sorabilirsiniz bende kaç ay bekledim aradım reddedilmiş ama e devlete dusmemisti
Prensannesi0809 Nur64 ben sosyal yardımlardan merkezi yrdımdan baktım ödemeniz hazırdır diyor çekebilirmiyim acaba mesaj felan gelmedi bana ptt işlemlerine giriyorum yoğunluktan dolayı açılmıyor
Alminakaanucak Benimde kartıma aktrilcagi yaziyo ama normalde PTT böle paraları 1 gün kullanır çekebilir miyiz acaba ya ya çeken varmı
Kbrasahiinn06 Alminakaanucak Ay bende merak ediyorum gidip çekmek istiyorum ama ya karta yatacak ya adresinize gelecek diyorlar hatta bazılarına mesaj gelmiş adresinize en yakın zamanda getirilecektir diye PTT bana çok yakın gidip almak istiyorum ben
Dorukusunannesi Miran11 arkadaşlar mesaj geldi banada eve getirceklermiş ama ev değişikliği yaptık taşındık ne yapmam gerek bilgiisi olan varsa yazarmı
Prensannesi0809 Arimayaa e devlete girdin zaman arama yerine sosyal yardım yazıyosun o başlık altında hane yardımı ve merkeZi yardım var ordan gördüm ödemeniz hazırdır yazıyor ama mesaj gelmedi bana
Sibell777 Nur64 kuzum ya bizde de 30 nisan başvuruldu diyor ama yanında kapsama dışı diyor alabiliyor muyum acaba sence
tombikdonerkankasiiskender Ertonunannesi bu şekilde yazıyosa paranız yatmış oluyo annem bu şekilde 3. Kere aldı
Sibell777 tombikdonerkankasiiskender bende de kapsam dışı diyor yavrum 40 nisan başvuru diyor yapmışımdır sence
Gmze2020 tombikdonerkankasiiskender ay cok tesekkur ederim mesajiniza denk geldim ben de oraya tiklayinca gordum yatmis demek ki 🙏