OFO Bende 6-7 aydır kullanıyorum. Taşma, yapışma, pişik hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu aralar çok görür oldum herkes kötü almayın diyor. Bu tavrı yanlış buluyorum. Denemeden karar vermeyin ve önyargılı olmayın. Her bebek bünyesi farklı nihayetinde.
NurR OFO evet çok şikayet var ama içinde parfüm alkol olmayan da bi canbebe var diğerleri hep parfüm alkollü 🙄
OFO Canım birde başk biri açmış görmüşsündür belki bende şimdi gördüm. İnstagramda ‘mühendisinoğlu’ diye bir sayfa varmış. Bez,krem, detarjan vs gibi bebeklere kullanılan malzemelerin içeriklerini yazıyormuş. Bak istersen sende.
NurR OFO evet gördüm canım bende komili kullanıyorum içinde alkol varmış o sayfada gördüm o yüzden canbebeye mi geçsem dedim 🤔
Zeynepadenmom NurR benim kiz da yarım saat kaldı bez anında pişik ama öyle böyle pişik değil ilk defa oyle oldu sonra yine defalarca bez değiştim ama olmadı
cnnkrl Ben de memnunum. Bizde de sleppy taşırma yaptı. Hem de bir kere falanda değil. Bebekten bebeğe değişiyor sanırım.
TwinsMother NurR ben ikizlerime kullandım memnundum pişik filan yapmadı emiciliği güzel fiyatında diğer markalara göre çok uygun
Adelimmm Betuldalyan a101 bezını bende denedım ama bıldıgınız ciş kokuyordu sizde oldu mu ? O yuzden tekrar primaya geçtim
Betuldalyan NurR canbebe farkli urunler uretiyor sanirim ilk aldigimiz paket iz yapmsti son indirimdeyken aldigimda cok farkli iz yapmadi guzel oturdu
Papatya201020 NurR Merilice Merhaba bende de kapsam dışı faz 1-2 gözüküyor PTT kurum ödemelerine girdiğimde ödenecek kayıt bulunamadı diyor birde ben banka ibanı verdim PTT ile mi gelir hesabamı yatar? 🤔
NurR [bilinmeyen] onun içinde parfüm varmış o yüzden denemek istemedim canbebe de parfüm alkol yok diye duydum da bi denesem mi dedim teşekkür ederim
Zeynepadenmom NurR valla pişik kadar zor bişey yok sudocrem o konuda çok iyi birde canbebeden sonra iyi gelmemişti ağır pisiğe o zamn 1 2 kere travazol kullandim hemen gecti