Glsmmmmm Bende 11 pro max kullanıyorum aşırı memnunum 2 sene oldu bi ara bi sıkıntı yaşadım ama Apple servisle iletişime geçtiğimde yenisiyle değiştirdiler
biregesevdasi ZeynepinAnnesiiiii sizin telefonunuZda güzel açıkcası ben bi telefona 11 12 bin tl verme taraftarı değilim çok fazla neredeyse 5 asgari ücret.
biregesevdasi annediyebiri 128 gb almıştı şuan 10 bin fotoğraf bir sürü uygulama olmasına rağmen sadece 77 gb dolu. Fazlasıyla yetiyor
annediyebiri biregesevdasi ben 64 lük kullandım beni verem ediyordu hafızası anlaşılan 128 lik şart iphone de
Slmnese ZeynepinAnnesiiiii bende beyaz rengi var. Diğer serilerinden aslında kullanış biçimi olarak hiçbir farkı yok. 64 gb falan da almayın sakın iphone 7 vardı bende hemen doluyordu sürekli yedekle dur. Şimdi 11’in 512 gb’lığını aldık rahat rahat kullanıyorum
Cakmakemel Minitontik ıkı adet kutu var bı aksesuarlı bı aksesuarsız aksesuarlı kutuda şarj adaptörü kulaklık kablosu cıkıyor fakat aksesuarsızda sadece kablo cıkıyor adaptörü sız alıryorsunuz.
Slmnese ZeynepinAnnesiiiii biz hepsiburadadan kasım ayı indiriminde aldık canım indirimleri takip edin. Bir de beyaz renk alın diğer renkleri farklı renk kılıflarla taktığınızda uymuyor ya şeffaf kullanman gerekiyor ya da telin rengine yakın renkler kullanman gerekiyor.
Cakmakemel ZeynepinAnnesiiiii ben aksesuarsız kutu aldım cunku kulaklığı kullanmıyorum dıye sadece ek olarak adaptör aldım . Trendyoldan aldım aksesuarsız beyaz 11 64gb 7200 e ama geçenlerde 7065 kadar düştü fıyat
Slmnese ipekkizz bazılarında böyle bir sorun olmuş bende alırken korkmuştum ama hepsi tam çıktı bende
ipekkizz Slmnese apple ın yeni uygulaması canım artık koymuyor hepsi ayrı daha önce alanlar sanslı bizim ailede herkeste vardı bende yok 😂
ZeynepinAnnesiiiii Cakmakemel kulaklık bnde tercih etmiyorum redmide de yoktu buyuk bi eksiklik degil gibi sanki korkuo İnsan netten almaya
Aysesirac05 ZeynepinAnnesiiiii Apple 11 kırmızı kullanıyorum kardeşimde kırmızı kullanıyor baya kullanışlı tavsiye ederim benimki 2021 kardeşimin ki 2020 benden şarj kablosu kulaklık çıkmadı kardeşimde çıkmıştı yeni olanlarda yokmuş
Solocannn ZeynepinAnnesiiiii eşim iPhone 11 gold rengini kullanıyor tek kelimeyle harika kusuruz bir tlf şarjı kulaklığı da vardı 😊
ZeynepinAnnesiiiii Solocannn evet cok tepki olan bi telefon iphoneler ama 11 den memnun olan cok sasrdm