Eerva1 Sanem_05 yanlış biliosnz sanırım 11 lerde şarj kulaklık var kutuda 12 lerde yok birde kulaklık girişi var
Brrahavana-30 Eerva1 Eerva1 şarj ve kulaklık yok Bnde yeni aldım iPhone 11 hızlı şarj koblosu var başlığı yok .
ZeynepinAnnesiiiii Eerva1 bayramdan sonra normllesmeue gecilir buyk ihtimalle o zmn firsatim olur ins
Prensesannesi38 ZeynepinAnnesiiiii beyaz kullanıyorum memnunum çizik vs göstermemesi adına bu rengi tercih ettim ve kılıfların daha uyumlu olabilmesi için 👍
ipekkizz ZeynepinAnnesiiiii Beyazını kullanıyorum ama içinden sadece sarj kablosu cıkıyor kulaklık ve sarj aleti baslıgı cıkmıyor başlığı 200₺ ye ayrı aldım ben🌸
Slmnese ipekkizz bazılarında böyle bir sorun olmuş bende alırken korkmuştum ama hepsi tam çıktı bende
biregesevdasi ZeynepinAnnesiiiii 5 yıldır iphone 7 kullanıyorum eşim hediye almıştı bi 5 yıl daha kullanırım hiç bir sorunu yok ilk günki gibi yeni .
Glsmmmmm Bende 11 pro max kullanıyorum aşırı memnunum 2 sene oldu bi ara bi sıkıntı yaşadım ama Apple servisle iletişime geçtiğimde yenisiyle değiştirdiler
biregesevdasi ZeynepinAnnesiiiii sizin telefonunuZda güzel açıkcası ben bi telefona 11 12 bin tl verme taraftarı değilim çok fazla neredeyse 5 asgari ücret.
biregesevdasi annediyebiri 128 gb almıştı şuan 10 bin fotoğraf bir sürü uygulama olmasına rağmen sadece 77 gb dolu. Fazlasıyla yetiyor
annediyebiri biregesevdasi ben 64 lük kullandım beni verem ediyordu hafızası anlaşılan 128 lik şart iphone de