Liyosunannesi ZeynepinAnnesiiiii evet yeni kutulardan aksesuar çıkmıyor siz ek olarak alıyorsunuz maalesef. Eşimde ıphone 11 aldı 4-5 ay önce, çok memnun daha öncede ıphone 8 vardı
ZeynepinAnnesiiiii Liyosunannesi ek olan aksesuarları ne kdar peki uygunmu hepsini toplu alsak nerde dha uygun olur
Minitontik ZeynepinAnnesiiiii ben 11 kullanıyorum lila rengi. Ama çok şık sade duruyor . 128 gb aldım hafıza sorunu yaşamıyorum. Ben kışın 8100 e aldım dün bi sitede128 gb 7500 e düşmüştü saatlik olarak. Şarjım falanda iyi gidiyor. Sürekli elimde olmasına rağmen. Ben aldığımda kutudan bütğn aksesuarlarım çıktı ama benden iki ay sonra abim aldı ondan aksesuar çıkmadı ek ücretle aldı. Ben vatandan aldım o teknosadan.
ZeynepinAnnesiiiii Minitontik eski kutularda cikiyomus oyle okudum yorumlarda ama eski yeni kutu farki olurmuki
Cakmakemel Minitontik ıkı adet kutu var bı aksesuarlı bı aksesuarsız aksesuarlı kutuda şarj adaptörü kulaklık kablosu cıkıyor fakat aksesuarsızda sadece kablo cıkıyor adaptörü sız alıryorsunuz.
Liyosunannesi ZeynepinAnnesiiiii yanlıs hatırlamıyorsam 200 tl civarı bişey ödedik şarj aleti için, biz teknosadan almıştık peşin, diğer yerlerde fiyat nedir bilmiyorum ama internetten araştırabilirsiniz almadan önce
Elizya17 ZeynepinAnnesiiiii 1 senedir kıllanıyorum çok memnununum su yeşili bende ki çok seviyorum rengini
Adababy gocebebirbayan eşim 6 s kullanıyo 5 sene önce aldı çokda temiz yani bende 4 sene önce aldım 7 yi donma kasma kamerada bozukluk vs olmadı çok hzılı çalışıyo kim kullandıysa ömrü uzun sadcee her sene yenisi çıktığı için yenilemek istiyolar bozukluğu için değil
Mom870 ZeynepinAnnesiiiii kendimi bildim bileli ıphone kullanıyorum alacaksanız hafızası yüksek olsun tek sorun hafıza onun dışında mükkemmel bir telefon bende şuan 7 plus var 5 senedir aynı telefon bir süre daha idare eder beni sonra yine ıphone alacağım
Elizya17 ZeynepinAnnesiiiii normalde lilayı çok severim lila mor benim rengimdir ama su yeşilini görünce vurulmuştum, bide genel de lila daha çok var insanlar da o yüzden su yeşili tercih etmiştim 🤗
Eerva1 ZeynepinAnnesiiiii benimde 11 çok memnununm özellikle portre kamerası için aldım rengide olaayy 🥰 aşkım bu benim https://www.resimyukle.org/i/qSvtd
Sanem_05 Eşim de iphone 11 kullanıyor. Kalitesi çok iyi 128 gb tercih etmekte fayda var. Aksesuarlı alıp almamak size kaliyor. Aksesuarli isterseniz fiyati artiyor.Zaten kulaklık çıkmıyor içinden kablolu kulaklık girişi yok airpods kullanmak zorunlu 😇
ZeynepinAnnesiiiii Sanem_05 aksesuarsiz alinca ek adaptorle bersber daha uyguna geliyo diye arastirmistim aksesuarli daha pahaliya geliyo galiba
Eerva1 Sanem_05 yanlış biliosnz sanırım 11 lerde şarj kulaklık var kutuda 12 lerde yok birde kulaklık girişi var
ZeynepinAnnesiiiii Eerva1 eski yeni kutu tartismasi var elimle gorup almak istiyorum ama internette daha uygun sanki
Brrahavana-30 Eerva1 Eerva1 şarj ve kulaklık yok Bnde yeni aldım iPhone 11 hızlı şarj koblosu var başlığı yok .
ZeynepinAnnesiiiii Eerva1 bayramdan sonra normllesmeue gecilir buyk ihtimalle o zmn firsatim olur ins