Gocmen-kusu A 101 dekiler çok küçük oluyor bi arkadaşım yapmıştı çok beğenmedim ama restoranlarda güveçte tereyağlı sarımsaklı ve baharatlı olarak yemiştim harika bişey 😍
Keremikonunannesi Asellmirammm Ben çok severim ama kendim yapamam maalesef temizlenmiş bile olsa 🤷♀️
Maviyesil121212 Asellmirammm ben de A101’in dondurulmusunu alıyorum çok güzel oluyor.mantarlı sote gibi düşün o şekilde yapıyorum sonra güveçlere paylaştırıp üzerine kaşar serpip fırına veriyorum çok güzel oluyor
Ogulcan Asellmirammm yok canım balıkçıdan almıştım ama dondurulmuş oradakiler kötü olacağını zannetmiyorum canım
Maviyesil121212 sarpinko hayır hiç yemedim o daha mı güzel , ıstakoz yiyecektim otelde kaçırdım içimde uktedir😂
sarpinko Maviyesil121212 yengec varya bu dunyaya sunulmus bi nimet😅 mavi yengec olcak ama.ay bi de sosu var onun harika harika.
Maviyesil121212 sarpinko bayram için otel ayarlamıştık eğer iptal olmazsa ilk soracağım şey mavi yengeç olacak, denizden babam çıksa yerim’ciyim ama hamileyim önce doktoruma danısayım😂
sarpinko Maviyesil121212 ayy mutlaka sor canim midye falan yenmez onu biliyorum ama.ne tarafta gidecgnz otel.? mersindeym ben buralarda unlu.adinda mavi yesil galiba sende deniz kum gunes dogacisin ben gibi.alanyadan bakiyorz bizde otel.bakalim insallah su pandemi hafflerse 🙏🏻