Ogulcan Asellmirammm yok canım balıkçıdan almıştım ama dondurulmuş oradakiler kötü olacağını zannetmiyorum canım
Annefasulyesi Asellmirammm eğer deniz mahsülleri seviyorsan kesinlikle dene canım. Bi sıklıkla tüketiriz A 101 den de alıyorum sadece biraz küçük oluyor cimcim karides. Çok iyi temizleyip bıyıklarını almak gerekiyor tereyağlı sarımsaklı baharatlı enfes oluyor 🤗
sarpinko Asellmirammm ay bayilirim.ama sakin marketdekinden alma 🤮 biz o hatayi yaptik direk çöp.lokantada yedik hep bakir kapta full sarimsakli bol tereyagli.ay sabah sabah bile canm cekti
Kagansmother A101 de nasil olur bilmiyorum ilk defa deneyecekseniz taze karides tavsiye ederim migrosta var
Ballii Asellmirammm Bizde a101den alıyoruz,zeytinyağlı veya tereyağı ile muhteşem oluyor. Marine edersen kokusu gidiyor bol limonlu,sarımsaklı tüm balık kokusunu alıyor 👍🏻
Kagansmother Asellmirammm 5m migrislarda balık bölümünde var taze olarak satılıyor pazardan da alabilirsiniz kucuk migroslarda olacağını sanmam
Thesra Asellmirammm Biraz sıvıyağ biraz da tereyağla tavada çevirebilirsiniz isterseniz makarnanızın içerisine isterseniz salatanızın içerisine koyup yiyebilirsiniz balık gibi düşünün.Ben güveç olanlarını pek tercih etmiyorum sade olanlar daha hoşuma gidiyor
Avsininannesi15 Asellmirammm ben bira icerken karides yemeği çok seviyorum. Damak zevkine gore birşey belki ilk deneseniz hiç sevmiyceksiniz 1 2 denemeden sonra tadini beğeniyosun
Mom0911 Asellmirammm misafire gidince yemiştim , çok güzeldi 😋bilmiyorum nasıl yaptığını da😁 . Ben hiç yapmamıştım. Ama çok hoşuma gitmişti , salata 🥗 içindeydi.
Smrenes Bende çok merak ediyordum tadını ama araştırınca helal olmadığını öğrendim tıpkı midye gibi bu yüzden yemekten vazgeçtim maalesef.. 🙄
Babylover23 Asellmirammm ben çok seviyorum çocugumda çok severek yiyor. Güzelce yıkayıp süzüyorum. Tereyağında pişiriyorım tuz karabiber atıyorum iki üç dk da pişiyor uzun pişirmemek gerekiyor.
Gocmen-kusu A 101 dekiler çok küçük oluyor bi arkadaşım yapmıştı çok beğenmedim ama restoranlarda güveçte tereyağlı sarımsaklı ve baharatlı olarak yemiştim harika bişey 😍
Keremikonunannesi Asellmirammm Ben çok severim ama kendim yapamam maalesef temizlenmiş bile olsa 🤷♀️