Maviyesil121212 sarpinko bayram için otel ayarlamıştık eğer iptal olmazsa ilk soracağım şey mavi yengeç olacak, denizden babam çıksa yerim’ciyim ama hamileyim önce doktoruma danısayım😂
sarpinko Maviyesil121212 ayy mutlaka sor canim midye falan yenmez onu biliyorum ama.ne tarafta gidecgnz otel.? mersindeym ben buralarda unlu.adinda mavi yesil galiba sende deniz kum gunes dogacisin ben gibi.alanyadan bakiyorz bizde otel.bakalim insallah su pandemi hafflerse 🙏🏻
Drnk Asellmirammm öyle paketleri tavsiye etmem karides zTen kokulu bir deniz mahsulü bu yüzden taze ayıklanmıs alıp güveçte tereyağlı domatesli biberli kaşarlı yemegini yapabilirsiniz ben pek sevmem ama yiyeceğim zaman sadece bu şekilde tercih ediyorum
Maviyesil121212 sarpinko evet Alanya size yakın insallah sıkıntı çıkmaz. Biz bodruma gideceğiz inşallah vardır çok merak ettim, doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi :)
queens Bayılırım limonlu zeytinyağlı pulbiberli yemeye ama asla dondurulmuş paketli olanı tavsiye etmem hem çok kokuyor hemde lezzetsiz o şekilde imkanın varsa ya bir balık restoranında yiyin yada balıkçıdan haZır temilenmiş olarak alın
Tatlihayat Asellmirammm karides kalamar midye bayılıyorum. Bende aldım a101 den o pişince çok ufak oluyor. Çimçim karides yapmak için. Daha büyüklerinin tadı bir başka diyebilirim. Ufak güveçlerde domatesli biberli yapıp üzerine kaşar koyunca pek güzel oluyor 😋