Mom091 SeherRonyaMelek nutrigen ferromixin alsana sehercim. Toz halindr o yediği bir şeye karıştırıyorsun anlaşılmıyor hiç. Ondan kullanmıştım ben
Gulsenck SeherRonyaMelek evet kilosu kadar hatta bir damla fazla ver demişlerdi bana çıkarıyormuş ebe verdi babada vegaferon ama kullanmıyorum bebeğimin huyu değişti ağlayarak uyanıyor uykusunda ağlıyor gaz oldu falan bi kaç güne test yaptırcam eksiklik varsa başka isticem
Mom091 SeherRonyaMelek özellikle çorbasına karıştır asla belli olmuyor tat olarak canım. Şase paketli zaten❤️
Merve_gcl SeherRonyaMelek biz ek gıdaya erken başladık o yüzden doktoru bu kan ilacını verdim kansızlık olmasın diye çocuğun zaten reflüsü var korkuyorum vermeye tadı berbat hala başlamadım kullanmaya kansız kalırsa da vicdan azabı çekicem şaştım kaldım
SeherRonyaMelek Merve_gcl sağlık ocağının verdiği ilacın yerine başkasını alabilirsin ben o zamanlarda sidefer kullanmıştım
Anne_6 SeherRonyaMelek sidefer kullanıyoruz. Portakal mandalina gibi C vitamini yüksek meyvelerle vermeye çalışıyorum. Emilimi daha fazla oluyor.
Mavilii SeherRonyaMelek ocean mikrofer kullanıyorum ben ve tadı gayet güzel oğlum da severek içiyor. Hiç kusma vs bisey yasamadık. Ayrıca dişlerinde de leke yapmiyor. Tavsiye ederim aklınızda bulunsun
Ahsen211016 Mavilii merhaba oğlunuz kaç aylık benm kızım 4 ay 3 günlük , sağlık ocağının verdiğimi kullanmak istemiyorum ocean microferi aldım eczacı 1 ml dedi ama kararsızım siz kaç ml ya da damla veriyorsunuz
Sevda599 SeherRonyaMelek oceam mıkrofer kullanıyorum tadını cok seviyor oglum bitimce eczanede ocean yoktu bestiron aldım portakallı be koyu bir kıvamı var oglum onun tadını hic sevmedi boğazına yapıstı ama ocean gerckten tat olarak kullanım olarakta cok kolay
turansmom SeherRonyaMelek Biz ferro sanol kullaniyoruz evet kokusu cok kotü bizimkide nefret ederek iciyor ama en cok icerisinde demir bulunduran ilaçmış doktorumuz biraz büyüyünce sidefere gecebilecegimizi söylemisti onunda cok iyi oldugunu söyledi🙂
SeherRonyaMelek turansmom teşekkür ederim canım benim kız malesef inat içmiyor mecbur başka alıcam ☺️