Klcctugce SeherRonyaMelek Bana eczacı 5 damla demişti canım, hiç kilosunu sormadan, bende hep 5 damla veriyorum☺️ Biraz pahalı sadece keşke daha uygun olsa bebek ürünleri
SeherRonyaMelek Klcctugce keşke ya ama mecbur alıyoruz işte çok düşük kızımın değerleri 3 ay kullanacakmışım
Klcctugce SeherRonyaMelek Anladım umarım normal değere çıkar canınızı sıkmayı ek gıdaya geçince pekmezde verirsiniz ☺️
Cheddar SeherRonyaMelek bahçe demirlerini ısırmakla aynı his 😁 üzüm, elma suyu veya portiyle içir o zaman cappy meyve suyu gibi oluyo 😅
Yasemin_06 SeherRonyaMelek bestrion kullaniyoduk ama kan degerleri cok dusuk.ciktigi icin Ferrum Hausman vrrdi doktorumuz sukur onunla duzeldi 5ml gunde kahvaltidan once
Mrngz SeherRonyaMelek merhaba biz sıdefer kullanıyoruz cok memnunum oncesınde alınox kullanıyorduk ama tadı cok kotuoldugu ıcın bebegım ıcmıyordu sıdefer vanılyalı tadı bızzat baktım alıp deneyebılırsınız benım bebegım severek ıcıyor kusma vs olmadı hıc
Mom091 SeherRonyaMelek nutrigen ferromixin alsana sehercim. Toz halindr o yediği bir şeye karıştırıyorsun anlaşılmıyor hiç. Ondan kullanmıştım ben
Gulsenck SeherRonyaMelek evet kilosu kadar hatta bir damla fazla ver demişlerdi bana çıkarıyormuş ebe verdi babada vegaferon ama kullanmıyorum bebeğimin huyu değişti ağlayarak uyanıyor uykusunda ağlıyor gaz oldu falan bi kaç güne test yaptırcam eksiklik varsa başka isticem
Mom091 SeherRonyaMelek özellikle çorbasına karıştır asla belli olmuyor tat olarak canım. Şase paketli zaten❤️
Merve_gcl SeherRonyaMelek biz ek gıdaya erken başladık o yüzden doktoru bu kan ilacını verdim kansızlık olmasın diye çocuğun zaten reflüsü var korkuyorum vermeye tadı berbat hala başlamadım kullanmaya kansız kalırsa da vicdan azabı çekicem şaştım kaldım
SeherRonyaMelek Merve_gcl sağlık ocağının verdiği ilacın yerine başkasını alabilirsin ben o zamanlarda sidefer kullanmıştım