Ulkugokturk51 Tugcesilam İnşallah canım benim kızımın gözü kıyafete göre deisiyo rengi bazen yeşil bazen böyle gırı gibi bazen mavi oluyor doktora sorduk bazı çocukların göz rengi deise biliyomuş☺️☺️
Tugcesilam Ulkugokturk51 bmm kızımında öle şimdilik doktor 9 aya kadar değişmezse değişmez dedi inşAllah değişmez ya hamşleykende babasının gözlerine çok benzesin istedim
BademsMam Bellaks direk kahverengi oluyor benim kızımda böyleydi hatta tüm bebeklerin 🤣 yeğenimde mesela biraz daha maviydi mavi olarak kaldı ama bu direk kahve bence
Ulkugokturk51 Tugcesilam Ya yerim onun gözlerini değişmez insallaj cnm benim kizim 3 yaşına girecek değişmedi şükür 🤲🤲☺️
Ulkugokturk51 Tugcesilam https://resimyukle.io/r/lM6udFhn2E. 8 9 aylıkken bizimki böyleydi şimdi arada yine böyle oluyo😂😂
Tugcesilam Ulkugokturk51 oyyyyşşş maşallah süphanallah yerim onun ben bakışını hemi 🤲 ya inşallah bnm kızımında değişmez böle bile iyi şimdilik bizim zamanla değişiyor tabi ayyy çok dua ediyorum hatta biraz daha açılsa daha iyi olur 😅😅😅
momaysegul Bellaks koyu renk kalır gibi oğlumun böyleydi çünkü suan siyaha yakın bi renk kızımın yosun yeşiliydi suan Ela oldu 😅🤦♀️🤦♀️
Elaasenamommy Papatyaninannesii benim kızımın gözleri de aynı böyleydi şimdi gözleri güneşte Ela yeşil ama hani flaşla felan fotoğraf çektiğim zaman masmavi çıkıyor çok değişik 😀 ama güzeller
Papatyaninannesii Elaasenamommy maşallah ne güzel gözleri Allah nazarlardan korusun😍 bizimki nasıl olcak bakalım❤️