Tugcesilam Bellaks bmm kızımında şuna yeşil gibi duruyor babasının dedesinin halasının mavi çok istemiştim ama yeşilimsi oldu gerçi şuna 4 ay 22 günlük bakalm değişecekmi inşAllah öle kalır mavi olmasa bile böle kalsa iyi
Tugcesilam Ulkugokturk51 bmm kızımda 4 ay 22 günlük sizin kızınızın rengine benziyor yeşilimsi inşAllah değişmez
Ulkugokturk51 Tugcesilam İnşallah canım benim kızımın gözü kıyafete göre deisiyo rengi bazen yeşil bazen böyle gırı gibi bazen mavi oluyor doktora sorduk bazı çocukların göz rengi deise biliyomuş☺️☺️
Tugcesilam Ulkugokturk51 bmm kızımında öle şimdilik doktor 9 aya kadar değişmezse değişmez dedi inşAllah değişmez ya hamşleykende babasının gözlerine çok benzesin istedim
BademsMam Bellaks direk kahverengi oluyor benim kızımda böyleydi hatta tüm bebeklerin 🤣 yeğenimde mesela biraz daha maviydi mavi olarak kaldı ama bu direk kahve bence
Ulkugokturk51 Tugcesilam Ya yerim onun gözlerini değişmez insallaj cnm benim kizim 3 yaşına girecek değişmedi şükür 🤲🤲☺️
Ulkugokturk51 Tugcesilam https://resimyukle.io/r/lM6udFhn2E. 8 9 aylıkken bizimki böyleydi şimdi arada yine böyle oluyo😂😂
Tugcesilam Ulkugokturk51 oyyyyşşş maşallah süphanallah yerim onun ben bakışını hemi 🤲 ya inşallah bnm kızımında değişmez böle bile iyi şimdilik bizim zamanla değişiyor tabi ayyy çok dua ediyorum hatta biraz daha açılsa daha iyi olur 😅😅😅
momaysegul Bellaks koyu renk kalır gibi oğlumun böyleydi çünkü suan siyaha yakın bi renk kızımın yosun yeşiliydi suan Ela oldu 😅🤦♀️🤦♀️
Elaasenamommy Papatyaninannesii benim kızımın gözleri de aynı böyleydi şimdi gözleri güneşte Ela yeşil ama hani flaşla felan fotoğraf çektiğim zaman masmavi çıkıyor çok değişik 😀 ama güzeller