Bellaks Merhaba anneler 🙋🏼♀️ Kızım daha 23 günlük çok küçük ama merak ediyorum. Göz rengi sizce ne olur, çocuklarınızın gözleri böyle olup şu renk oldu diyebileceğiniz bir renk var mı ?🥰 https://ibb.co/BgHyRWg
Minik1anne Bellaks benim kızımın doğuştan koyu kahveydi halada öyle ama bu renk olanlar genelde ela oluyor diye biliyorum canım
Birdunyagezegen Bellaks kızımın daha yeşildi gözleri babaannesine çekti gözler renkli dedik 5aylikken değişti şuanda kahbrngi 😂
GunesliHayat Bellaks benim kızımın gözleri de aynı böyleydi.ela ela derken hoop kahverengiye döndü 😍 benim sadece annem yeşil gözlü,iki tarafta full kahverengi.eğer geninizde ela varsa ela olur bence.
turunculuanne Bellaks bizimki böyleydi. Gri-lacivert arası güneşte daha belirgin oluyordu. Şu an 6 aylık olacağız hala rengi tam belli değil. renkli olsa çoktan belli olurdu. Ama Ela vs olur mu bilmiyorum , kahverengi olacak gibi 😊
elif_07 Minik1anne dış kısmı aynı böyle lacivert ama gözbebeğinin etrafı kahverengili 4 aylık olmak üzereyiz. Ela olsun istiyorum çok. Değişir mi acaba?
Bellaks Birdunyagezegen Eşimin sülalesi kahverengi gözlü hep. Bizim aile karmakarışık, ben mavi gözlüyüm, annem ablam yeşil, babam ela. O yüzden daha çok merak ediyorum ☺️
Merve2344 @Bellaks genelde yeni doğanlar böyle çakır renk oluyor 4 aylıkken felan tam belli eder. Benim gözler yeşil ama kızım babaya çekti kahverengi oldu. . .
Birdunyagezegen Bellaks oo baya karışık size cekmisse olur belki ama bebeklerde bir yasa kadar renkli gözlü ise bir yaştan sonra degisebilme durumu oluyor 😊 Kızımın sadece babaannesi yeşil gözlü. Ona çekti dedik ama döndü 😂
GunesliHayat Bellaks internette anne+baba göz rengine göre oranları hesaplamıştı göz doktorları.bi bakın bende merak ettim 😂
mina00 Bellaks masallah, benım kızımda bı farklı ne kahve ne ela gozunun dısarıda bır baska oluyor ıcerıde bır baska bırazda buyumesını beklıyorum belkı bellı olur
Papatyaninannesii Bellaks [url=https://hizliresim.com/UFV0Ke][img]https://i.hizliresim.com/UFV0Ke.png[/img][/url] bizde burda 40 hünlüğüz susn daha acık bundan rengi bizimki mavi olurmuki genimizde var ben mavi yeşil arası eşim kahve ama kayınvalidemin de mavi 🤷🏻♀️
Bellaks Papatyaninannesii bence mavi olur ama açık rengi en fazla yeşile döner gibi, tabi çok anlamıyorum orası ayrı 😂
Elaasenamommy Papatyaninannesii benim kızımın gözleri de aynı böyleydi şimdi gözleri güneşte Ela yeşil ama hani flaşla felan fotoğraf çektiğim zaman masmavi çıkıyor çok değişik 😀 ama güzeller
Eslosum__ Papatyaninannesii aaa bir an benim kızın resmî sandım tıpa tıp aynı renk bizde 51 günlüğüz hala değişmedi ben siyah eşim açık kahve gözlü ailede renkli göz yok sayılır ama kızım sarışın şimdilik
Minik_Hanim Bellaks benim kizimin da ilk aylar gozleri böyleydi hemen hemen. 3 4 aydan sonra boncuk mavi oldu. 1 yasina kadar mavis gezdi 1 yasindan sonra yeşile bakan elaya döndü. Cok değişik bi goz rengi oldu daha once görmediğim için tam su renk diyemiyorum..
mina00 Bellaks 7 ay 2 haftalık, dedesın gozlerı renklı herkes ona benzıyo dıyo ama ben daha emın olamadım