Muhasebeciana yayburcukadini 9 kiloluk makinam yorgan battaniye yastİk Allah ne verdiyse yikiyorum 😁 koyu renkliyse koyu renkli deterjanimdan kullaniyorum kiyafetlerime kullandigimi acik renkliyse beyazlar icin olanini kullaniyorum onlar icin ayrica deterjan almiyorum yumusaticida kullaniyorum normal yumusaticim oda
Masalikoo Bana makinayı versinler seni bile yıkarım onda yorgan ne kelime😂Her şeyi yıkıyorum,hiç yıkamaya vermeme gerek yok kuzum.At keyfince normal nasıl çamaşır yıkıyorsan öyle yıka
5253 yayburcukadini canım ben aklına gelecek herşeyi arıyorum halıdan yorgana yastığa ama gel görki makinemin dengesi bozuldu 🙄
Biscolataerkegim yayburcukadini Makinenin bilyeleri dağılır,çok sesli çalışır,kazan delinir bunu bizzat makine aldığımızda servis kendisi söyledi. Bence makineyi bozmaktansa yıkamaya verin 😂
yayburcukadini Biscolataerkegim amannn deme ya. Makinadan olmayım bide. Deterjanda aldırdıydım eşime 😱
Biscolataerkegim yayburcukadini Valla öyle canım kaynanam da yapmış aynı hatayı başka makine almak zorunda kaldı sonra.
Ozlmylmz yayburcukadini valla 9 kilo çamaşır makinam çift kişilik battaniye yorgan ne bulsam yıkıyorum 😂
Asli123 yayburcukadini hep makinede yıkıyorum. 9 kiloluk makinem. Yorgan yıkama programında yıkıyorm. Yumuşatıcı koymuyorm. Alırken yumuşatıcı koymayın demişti satıcı.
Biscolataerkegim yayburcukadini Ama düşünsene makine 9 kiloluk. Yorgan battaniye atıyorsun içinde ıslanıyor 20-30 kg oluyor kazan nasıl taşısın onu 😀 Belki birkaç zaman dayanır kaliteli bir marka olduğu için ama bu kaçınılmaz son
sarilokumumm yayburcukadini eski makinem 7 kiloluktu çift kişilik bile yıkıyordum şimdi ki 9 kilo atabilirsin özel bir deterjan kullanmıyorum normal deterjan yumuşatıcı da koyuyorum
Damla29 yayburcukadini 2 haftada bir yıkanır battaniyelerim kullanıyoruz çünkü 9 kiloluk makinem normal deterjan ile yıkarm yorgan ise silokon olanları yıkıyorum yünleri yıkamadım onlar agır olur makinede bozulur yıkamaya vericem nasip olursa