ErenimBalOglum yayburcukadini kazanı yoruyormuş bnde atıyordum da atmıyorum artık banyoda legende tepeliyorum
Canparcam_ yayburcukadini Eşim beyaz eşya arıza teknisyeni hayatta makineye attırmaz 🤭 Makinem Arçelik 9 kg ama fazla çamaşır bile attırmaz en az bir el boşluk olacak makine su aldiginda anca dengeler diyor. Bir kere eşimden gizli battaniye attım çift kişilik devirini düşündüğüm halde baya sallandı o günden sonra atmadım zaten 😊
yayburcukadini Canparcam_ benim de arçelik 8 kilo olandan ama. Daha önce kaynanam kayışını koparttırdı.. sıra bende 🤣🤣🙈
Canparcam_ Baybymucize Yakında amortisörleri eline alırsın canım 🤣 Fazla yorma garibani ne çekmiş yahuuu 😁😁
Baybymucize Canparcam_ valla çekti Elimden aslında atmazdım ağır şeyler şu corona başlayınca herşeyi atmaya başladım annemde aynı o yeni makina aldı corona sanki yorgana giriyor saklanıyor öyle korkmuşuz
Zeyzey2019_ yayburcukadini ben yıkıyorum, makinem 9 kilo ve yorgan programı var. Hiç sorun yaşamadım ama benim yorganlarım ince yorgan. Belki ondan dolayı problem olmadı.
1Mother1Boy yayburcukadini Benim 9 kilo çift kişilik bataniye uyku setini yorganini atıyorum. Yorgan programı var. Sivi deterjan ya da omo aktives kullanıyorum miss gibi oluyor. Ha bide bittikten sonra 12 dakika artı sıkma yaptırıyorum kupkuru oluyor.
BarlasMomm yayburcukadini ben hep yikiyorum yumusatici koyuyorum normal deterjan ile. Sadece ilave olarak ekstra sıkma programına getirebilirsin sonra cok ıslak kalıyor
Muhasebeciana yayburcukadini 9 kiloluk makinam yorgan battaniye yastİk Allah ne verdiyse yikiyorum 😁 koyu renkliyse koyu renkli deterjanimdan kullaniyorum kiyafetlerime kullandigimi acik renkliyse beyazlar icin olanini kullaniyorum onlar icin ayrica deterjan almiyorum yumusaticida kullaniyorum normal yumusaticim oda
Masalikoo Bana makinayı versinler seni bile yıkarım onda yorgan ne kelime😂Her şeyi yıkıyorum,hiç yıkamaya vermeme gerek yok kuzum.At keyfince normal nasıl çamaşır yıkıyorsan öyle yıka