5253 yayburcukadini canım ben aklına gelecek herşeyi arıyorum halıdan yorgana yastığa ama gel görki makinemin dengesi bozuldu 🙄
Biscolataerkegim yayburcukadini Makinenin bilyeleri dağılır,çok sesli çalışır,kazan delinir bunu bizzat makine aldığımızda servis kendisi söyledi. Bence makineyi bozmaktansa yıkamaya verin 😂
yayburcukadini Biscolataerkegim amannn deme ya. Makinadan olmayım bide. Deterjanda aldırdıydım eşime 😱
Biscolataerkegim yayburcukadini Valla öyle canım kaynanam da yapmış aynı hatayı başka makine almak zorunda kaldı sonra.
Ozlmylmz yayburcukadini valla 9 kilo çamaşır makinam çift kişilik battaniye yorgan ne bulsam yıkıyorum 😂
Asli123 yayburcukadini hep makinede yıkıyorum. 9 kiloluk makinem. Yorgan yıkama programında yıkıyorm. Yumuşatıcı koymuyorm. Alırken yumuşatıcı koymayın demişti satıcı.
Biscolataerkegim yayburcukadini Ama düşünsene makine 9 kiloluk. Yorgan battaniye atıyorsun içinde ıslanıyor 20-30 kg oluyor kazan nasıl taşısın onu 😀 Belki birkaç zaman dayanır kaliteli bir marka olduğu için ama bu kaçınılmaz son
sarilokumumm yayburcukadini eski makinem 7 kiloluktu çift kişilik bile yıkıyordum şimdi ki 9 kilo atabilirsin özel bir deterjan kullanmıyorum normal deterjan yumuşatıcı da koyuyorum
Damla29 yayburcukadini 2 haftada bir yıkanır battaniyelerim kullanıyoruz çünkü 9 kiloluk makinem normal deterjan ile yıkarm yorgan ise silokon olanları yıkıyorum yünleri yıkamadım onlar agır olur makinede bozulur yıkamaya vericem nasip olursa
Nurtalib yayburcukadini benimkide 8 kiloluk hep atarim cift kişilikleri bile yani ama devirini düşür 400 falan yap cok burusur battaniye
minibiranne yayburcukadini 10 kg makinem çift kişilik battaniye yi sığdıramadım makineye 😆 nasıl yıkayacak