prensinveannesininguncesi Nene123 konuştum baştan kucak bebeği dedim tmm dedi sonra yapmadı konuştuklarınızı
Nene123 prensinveannesininguncesi yaşlı teyze olabilir mi bu bakıcı onlar da bildiğinden şaşmıyor çünkü
Nene123 prensinveannesininguncesi çocuk 3,5 yaşında yazmışım cahil okusa anlayacak da işte okumuyor çocuğundan başkasına bişey bu saate kadar çabalayıp çabalamadığımı da neresinden uydurdu kim bilir benim çocuğumda 6 aylıkken sürekli kitap okuyordum inşallaj sonumuz benzemez
Nene123 prensinveannesininguncesi bunu okuyup hemen karar almayın bu benim başıma geldi ama oraya giden cin gibi çocuklar da var ve daha çok sayıları biraz zaman tanıyın kendinize belki ücretsiz izin alın başta sonra bakın duruma
prensinveannesininguncesi Nene123 ücretsiz izne ayrılamıyorum .Pandemi nedeniyle öğretmen arkadaşların hemen hemen hepsi karantinada
prensinveannesininguncesi Nene123 sizin ki 3,5 yaşında en azından bileyleri anlatır benim ki 6 aylık 😭
Nene123 prensinveannesininguncesi çok yeni başladı konuşmaya zaten başıma gelenler hep o yüzden konuluyor diye çok sevindim gözüm bişey görmedi
Nene123 prensinveannesininguncesi işler karışık ama atanmak da zor iyi düşünün derim ben pişmanım şahsen
Zeynep11 Nene123 bence çoğunuzun oyuncağını içine ses kaydı yapan cihazlardan koyun, o zaman çıkar her şey ortaya