Nene123 prensinveannesininguncesi bunu okuyup hemen karar almayın bu benim başıma geldi ama oraya giden cin gibi çocuklar da var ve daha çok sayıları biraz zaman tanıyın kendinize belki ücretsiz izin alın başta sonra bakın duruma
prensinveannesininguncesi Nene123 ücretsiz izne ayrılamıyorum .Pandemi nedeniyle öğretmen arkadaşların hemen hemen hepsi karantinada
prensinveannesininguncesi Nene123 sizin ki 3,5 yaşında en azından bileyleri anlatır benim ki 6 aylık 😭
Nene123 prensinveannesininguncesi çok yeni başladı konuşmaya zaten başıma gelenler hep o yüzden konuluyor diye çok sevindim gözüm bişey görmedi
Nene123 prensinveannesininguncesi işler karışık ama atanmak da zor iyi düşünün derim ben pişmanım şahsen
Zeynep11 Nene123 bence çoğunuzun oyuncağını içine ses kaydı yapan cihazlardan koyun, o zaman çıkar her şey ortaya
Zeynep11 Nene123 aslında çok güzel olurdu, ama bu kadar yasak koymaları bile şüpheli geldi, yok kamera yasak yok oyuncak yasak
squirtle Nene123 canım bn özel eğitimde çalışıyorum bizde kayıtta zorunlu velide izliyor bi araştır bnce
Nene123 Zeynep11 oyuncak çocuklar özeniyor diye kamera gerçekten yasak MEB arayıp teyit ettik onu doğru sınıflarda yasak
Nene123 Zeynep11 çocuğu toparlayayım da bişey istemem napayım zaten hır gür gücüm yok hamileyim ağlamaya yer arıyorum