Nene123 sen zaten bu güne kadar iyi dayanmışsın hayır benim anlamadığım gözü morarıyor ve altını kurcalamıyorsun altına kaçırmasından çok benimde kafama takılan bu açıkçası küçük bir çocuk nasıl göz morartabilir siz bence tekrar pedegoğa gidin ve okulla görüşün bir daha göndermeyin ya izletsinler yada mahkemeye vericem diyin tehdit edin yani zaten pedegoğa gidince anlaşılır herşey yazık yavrum nasıl korktuysa artık kreşe gitmek istememesi normal bir çocuk şiddet görüyorsa gitmek istemez fiziksel yada psikolojik artık hangisiyse benim kızımda anasınıfına ilk başladığı hafta öğretmen bağırmış çok basit bir sebepten ötürü hemde sadece parmak kaldırmadan bir kaç sefer öğretmenim diye seslenmiş öğretmende sözümü bir daha kesme neden parmak kaldırmıyorsun gibi bazı cümleler kullanmış sert bir dille okuldan annem almıştı ve yüzü asıkmış üzgünmüş güle oynaya okula giden çocuğum o gün bir daha okula gitmeyeceğim diyordu annem zor konuşturmuş bağırdığını anlatmış normalde sorun belki etmeyebilirdim bunda bir şey yok kaç tane çocuk var başa çıkabilmek için bazen ses yükselebilir ama çocukları tembihlemiş birde annenize babanıza bunu anlatmayacaksınız diye kızımıda tembihlemiş sert bir dille diğer velilerle konuştum böyle bir durum olmuş sizde çocuklara sorarmısınız doğrumu diye çocuk sonuçta belki abartıyordur dedim ama doğruymuş aynı kızımın anlattığı gibi olmuş ertesi gün okula bi gittim saygı çerçevesi içinde bir güzel tehdit ettim okul müdürüyle konuştum onlarıda alttan alta tehdit ettim ağzımı bozmadan gayet kibar bir şekilde sonrasında kızımı kapıda karşılamalar sevgi gösterileri hayır kimseden ekstra ilgi görmesine gerek yok ama illa dişimi göstermem gerekiyormuş insan olmaları için bence hoş olmadı ama onlar bu dilden anladı benide anladılar yani anlayacağın dişini göstermezsen özel bile olsa neler yapılır bilinmez boş durma bence pazartesi git bir güzel alttan alta tehdit et sessiz kalmayacağını bilsinler öğretmenin neden ekstra ilgi gösterdiği ortada suçluluk duyuyor bence ve çocuk anlatmasın diye olabilir