Erkek_bebik Ummuscetinkaya İlerde çocugum olursa inşallah büyük ve koyu kahve gözleri olur diyordum istediğim gibide oldu çok şükür şmdi bak bak doyamıyorum❤️❤️❤️☺️ Olmasaydı yinede doyamazdınim evlat aşkı bam başkaaa 🥰🥰
[silindi] Gozleri eşime benzese saçları bana benzese çok sevinirdim. Ama gözleri ben saclari babası 😂 dua ederken nerde yanlış yaptım bilemedim. Ben kızılım o yüzden çok istemiştim.
Gulben_pyrz19 Ben hep esmer bi kızım olur diyordum bide kirpikleri babası gibi olsun . Kirpikler tamam da ama esmer değil pamuk gibi beyaz minik tavşanım 😍😍🐰
Asli_gul63 Ummuscetinkaya Hamileyken son günüme kadar derin derin uykularla uyudum kesin bu bebe uykuyu sevecek dedim ama tam tersi oldu uykudan bir haber benim saçlar turuncuya yakın Kesin oğlumun saçları da turuncu olur dedim kumral oldu 😂
boncukkizimin_annesi Ummuscetinkaya bebekliğimde o kadar saçlı bir bebekMişimki kızımında öyle olacağını düşündüm ve öyle de oldu 😍 kaynanam hep bana senin sapsarı 2 tel saçlı bi bebeğin olacak oğlum gibi derdi bende inadına bana benzicek simsiyah Gür saçlı gamzeli olcak diyordum Dediğim oldu 🤣🤣 sanki kaynanam doğurcak bide Emin emin konuşuyor beni deli ediyordu
Mircan Ummuscetinkaya doğum lekesi gamzesi olmaz demiştim ama kocaman doğum lekesi ve çukur gibi gamzesi var çok şükür 😍😍🥰
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Ummuscetinkaya babası baskın çıkar gen konusunda diye düşünüyordum öyle de oldu bir tek gözlerinin rengi ben 🙈bir de kel olur diyordum bi doğdu kahküllü bir kız bildiğin 😂
Ummuscetinkaya Nisa_Ada_Momy_Dilsad emin ol bizimkilerin geni o kadar baskın Kİ hepsi allah affetsin fotokopi 😂 ama benimki daha baskındı ilk zamanlar … şimdi herkes eşimle konuşuyor gibi ahhaha
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Ummuscetinkaya bir arkadaşımın kızı babasına o kadar benziyormuşki doğum yapınca ilk dediği şey kocamı doğurmuş gibi oldum demiş 🙈
Mom3434 BenMathilda kaşları açık renk miydi bizimkinin saçları da siyah da dökülüyor yeni cıkan lar sarı olur mu acaba diyorum ama kaşları siyah 🙊
BenMathilda Mom3434 evet kaşları açık renkli gibiydi Bir de güneşte belli oluyordu az çok sarimtirak olduğu
Berenmom Ummuscetinkaya kizim kesin bana benzer cekik gozlu olmaz dedim ayni babasi cekik gozlu oldu 🧿🧿🤩