Ummuscetinkaya İyi geceler tontik anneler nasılsınız ? Bebitonuz yada bebitolarınız doğmadan önce kesin böyle olacak yada kesin şöyle olacak dediğiniz ve doğunca öyle olanlar var mı soruyu anlatamadım 😂 benim kızım doğmadan önce gamzeli olacağına o kadar emindim ki bi doğdu gamze yok çok üzülmüştüm sonra gece esnerken bi baktım gamzesi var 😂 şu an iki yanağında da gamzesi var 😍 sizin var mı böyle şeyleriniz
VERA19 Ummuscetinkaya Kara kaşlı,kara gözlü ve kara saçlı bir kız vardı hep hayalimde😂 Öyle de olması yüksek ihtimaldi çünkü ailede pek renkli gözlü sarışın yok.Öyle oldu ve iyi ki oldu❤️
Seherronya Ummuscetinkaya acaba çirkin olur mu ? Çirkin olursa sever miyim diye düşünmüştüm 😂 Şimdi kakası bile parfüm gibi kokuyor burnuma 😍 her haline ayrı aşığıııım ❤️
Deletedmom5284 Ummuscetinkaya vallahi ben kesinlikle esmer kahverengi gözlü bir şey bekliyordum sarışın mavi gözlü çıktı 😂😂
Ummuscetinkaya VERA19 maşallah 🧿 benimki de esmer doğar diyorlardı sap sarı doğdu hatta doktor saçı felan var gibi dedi kel doğdu 15 ay bitecek hala kel 😂
Smnl elifhanimm bende doğum lekesi olsun istemiştim cünkü bende var kolumda kızımında aynı şekilde bacağında var. Eşime de bana da pek benzemiyor bazen hastanede karışmış olmasın esprileri geliyor doğum lekesini gösteriyorum 🥰🥰
Ummuscetinkaya Seherronya Of of ben ek gıda sonrası sevemedim o kokuyu benimki biraz 5 gün biriktirip yapıyor da.. 🥲 😂 ya allah yardımcın olsun ikisine de hayırlı ömür versin. Nasıl gidiyor alışabildi mi ilk göz ağrısı
Aleynaneva Seherronya ikisini nasıl idare ediyorsun zor oluyor mu benim kafam çok karışık ya biliyor musun bende ikinci çocuğu ne zaman düşünsem bilmiyorum
Nisaelizmom Seherronya canımm benimde bebeğim 2 aylık dünden beri kaka yapmıyor ama gazını rahatlıkla çıkarıyor sizde böyle bi durum oldu mu? Anne sütü ile besliyorum bu arada
dontsleppyunhappy Deletedmom5284 senin kızını gerçekten merak ettim. Saçının bir bölümü sarı demiştin bir yorumunda, kim bilir ne kadar güzeldir 🤗❤️
kerem_imm Ummuscetinkaya babası gibi esmer uzun boylu sert ve suratsız bir oğlum olacağına o kadar emindim ki 🤦♀️ hamileyken bunu düşünüp darlanırdım😂 Akça pakça, bembeyaz güler yüzlü, fazlası ile konuşkan bir arkadaşım oldu 💃 En güzel yanılgım 😍🕺
Seherronya Ummuscetinkaya amiiin canım 🙏 alıştı sayılır süreki öpüp cici bebek diyor. Bebeğin altını açtığımda bezini ıslak mendilini getiriyor ama yinede arada bir vuruyo 😂
DoganurcaN Çene gamzesi istedim eşimde var diye oldu, bide yanakta oldu onu da benden almış, bide eşimin kopyası olsun dedim çok baktım benim adama, fotokopisini çıkarmışım eşim bile şaşırdı eheh😄
Ummuscetinkaya DoganurcaN ahahahhahahaha benim arkadaşıma yolda kızını görsem sana getiririm beyfendi kızınızı düşürmüşsünüz diye dalga geçiyorlar 😂😂😂 çok benzemesi de sıkıntı 😂
Kubra_2019 Gözleri yeşil.olsun ablası gibi olmasın demistim hep aynı ablası geldi 😊🤲 iyiki gelmiş buyutemedigim en güzel anlarkni kaldırdığım nehrimin tıpkısının aynısı minik kuşum.❤❤❤
Bireylulmeselesi02 Ummuscetinkaya vala benim için ikiz olmaları büyük mucize 🤗ben iki kız olacak diye beklerken bir kızım ve bir oğlum oldu🥰🙏
Ummuscetinkaya Bireylulmeselesi02 yaaaaaaa ikiz ❤️ Gerçekten ikiz çok ayrı bir mucize oğlan şaşırtmış 😂