Deletedmom5284 Ummuscetinkaya vallahi ben kesinlikle esmer kahverengi gözlü bir şey bekliyordum sarışın mavi gözlü çıktı 😂😂
dontsleppyunhappy Deletedmom5284 senin kızını gerçekten merak ettim. Saçının bir bölümü sarı demiştin bir yorumunda, kim bilir ne kadar güzeldir 🤗❤️
kerem_imm Ummuscetinkaya babası gibi esmer uzun boylu sert ve suratsız bir oğlum olacağına o kadar emindim ki 🤦♀️ hamileyken bunu düşünüp darlanırdım😂 Akça pakça, bembeyaz güler yüzlü, fazlası ile konuşkan bir arkadaşım oldu 💃 En güzel yanılgım 😍🕺
Ummuscetinkaya Seherronya Of of ben ek gıda sonrası sevemedim o kokuyu benimki biraz 5 gün biriktirip yapıyor da.. 🥲 😂 ya allah yardımcın olsun ikisine de hayırlı ömür versin. Nasıl gidiyor alışabildi mi ilk göz ağrısı
Seherronya Ummuscetinkaya amiiin canım 🙏 alıştı sayılır süreki öpüp cici bebek diyor. Bebeğin altını açtığımda bezini ıslak mendilini getiriyor ama yinede arada bir vuruyo 😂
DoganurcaN Çene gamzesi istedim eşimde var diye oldu, bide yanakta oldu onu da benden almış, bide eşimin kopyası olsun dedim çok baktım benim adama, fotokopisini çıkarmışım eşim bile şaşırdı eheh😄
Ummuscetinkaya DoganurcaN ahahahhahahaha benim arkadaşıma yolda kızını görsem sana getiririm beyfendi kızınızı düşürmüşsünüz diye dalga geçiyorlar 😂😂😂 çok benzemesi de sıkıntı 😂
Kubra_2019 Gözleri yeşil.olsun ablası gibi olmasın demistim hep aynı ablası geldi 😊🤲 iyiki gelmiş buyutemedigim en güzel anlarkni kaldırdığım nehrimin tıpkısının aynısı minik kuşum.❤❤❤
Smnl elifhanimm bende doğum lekesi olsun istemiştim cünkü bende var kolumda kızımında aynı şekilde bacağında var. Eşime de bana da pek benzemiyor bazen hastanede karışmış olmasın esprileri geliyor doğum lekesini gösteriyorum 🥰🥰
Bireylulmeselesi02 Ummuscetinkaya vala benim için ikiz olmaları büyük mucize 🤗ben iki kız olacak diye beklerken bir kızım ve bir oğlum oldu🥰🙏
Ummuscetinkaya Bireylulmeselesi02 yaaaaaaa ikiz ❤️ Gerçekten ikiz çok ayrı bir mucize oğlan şaşırtmış 😂
DoganurcaN Ummuscetinkaya ne kadar çok sevdiğimizi gösteriyo işte buda😄 nasıl aşık aşık izliyip durduysak demek😍
Ummuscetinkaya Seherronya hahahaha o şamarları yemeden büyümeyen yoktur zaten büyüyünce o da ablasına yapacak merak etme 😂
Bireylulmeselesi02 Ummuscetinkaya evet çift yumurta ikizi🥰ben bir tane beklerken iki tane süpriz yumurta🥰🥰
Nurhan88 Ummuscetinkaya hamileyken hep bana benzeyecek dedim durdum sonuç babasının kopyası bana benzeyen tek bir yeri yok bide hep kara kızım diye sevdim hamileyken bembeyaz doğdu ya bu kadar da yanılmamı olur 😂😂😂
Sevdamavi Ummuscetinkaya benim gibi beyaz olur babası gibi gamzeli olur dedim gamzeli oldu babası gibi esmer de oldu😂😂