3MelekAnnesi3 Ummuscetinkaya kesin kömür karası ve asırı cok sacları olcak dedim hatta rüyamda gördüm dogdu öyleydi 😂smdi bu bebegimde de öyle diyorum bakalım nasip dogunca görcez
BenMathilda Mom3434 evet kaşları açık renkli gibiydi Bir de güneşte belli oluyordu az çok sarimtirak olduğu
mltmkrkl Ummuscetinkaya hamileyken herşeyi yedim hiç kusmadım iştahlı bi insanım benim gibi olsun istiyordum şuan acaba olmasaydı mı diyorum 🤣 doymuyor herif 🤣
metehanmom_ Ummuscetinkaya ben tam kıvırcığım perma gibi eşim de dalgalı kesin kıvırcık olur diyorduk erkekte kıvırcıkta pek sevmem abim de benim gibi mesela hiç saç uzatamaz kıvırcık diye hep miniktir saçları ama oğlum düz saçlı oldu 🤷🏽♀️😂 böyle gider mi bilmiyoruz ama şimdilik düz 😊
dontsleppyunhappy metehanmom_ yaa bende kıvırcıkım, dediğin gibi perma mı diye sorarlar hep. Kızım 8 aylık ama düz gibi, ben onunda kıvırcık olmasını istiyorum. Eski bebeklik fotolarıma bakıyorum 1 yaşında benimde cok kıvırcık görünmüyor, bekliyorum bakalım
dontsleppyunhappy Deletedmom5284 senin kızını gerçekten merak ettim. Saçının bir bölümü sarı demiştin bir yorumunda, kim bilir ne kadar güzeldir 🤗❤️
Deletedmom5284 dontsleppyunhappy Allah razı olsun canım paylaşmıştım bir postumda bakabilirsin saçının önü beyaz😍
metehanmom_ dontsleppyunhappy kız çocuğunda çok tatlı olur kıvırcık ama ben erkekte sevmiyorum bonus gibi olunca abimden biliyorum çünkü 😊 sizinki de döner belki canım inşallah 🥰
Aymesefa Bireylulmeselesi02 5 ayliklar canım biraz geç bi cevap oluyor ama kusura bakma 🤣🤣 bebekolardan anca fırsat bulup bakıyorum ya🤗
dontsleppyunhappy Deletedmom5284 aaa baktım canım Allah bağışlasın, saçında da turunculıkta var sanırım çok yakışmış. Kim bilir büyüyünce de nasıl bir fıstık olacak 🤗
Sedacablog Ummuscetinkaya valla bizim çocuk tüm sülaleyi şaşırttı babası kahve gözlü bende öyle nasıl maviş oldu anlamadık😅babaannem mavi gözlü ta ordan bi ihtimal oldu heralde. Normal doğum yaptım doğar doğmaz kucağıma verdiler birlikte çıktık ameliyathanefen karışma olasılığına yok. Bizde anlamadık nasıl sarışın maviş bi kız oldu😅
asz Ummuscetinkaya 🤣🤣🤣canım inan rahat ilk 6 ayına kadar konuştuk bunu.allahtan büyüdükçe ablasının bebekliğine benzedi de rahat ettik..
Aybukemm Ummuscetinkaya uzun saçlı bir bebek olacağına o kadar emindim ki çünkü aşırı mide yanmam vardı ve öyle de oldu rapunzel kızım