Ummuscetinkaya fitmommy BENDE DEDİM Kİ KIZ ÇOCUĞU EDEPLİ OLUR DUR DİYİNCE DURUR OĞLAN ÇOCUĞU GİBİ ATLAYIP ZIPLAMAZ. Oğlan çocuğundan beter oldu….
annesininprensesi1 Ummuscetinkaya 😀 bana değişecek bu cocuk diyorla ama bakalım teni bembeyaz olamayacak ama bn buğdayım kızımda buğday 😃
efelettin Ummuscetinkaya bazen kayınvalidemlere Adem’i ( eşim ) anımsıtıyor sanki diyorum direk yok asla benzemiyor abinlere benziyor diyolar 😂
Ummuscetinkaya efelettin ahahhahaah hakkaniyetli davranıyorlarmış sevindim. Benimki doğdu resmen kendimi yeniden doğurmuşum kaynanam heldi ay bu aynı ben demişti 😬
Ummuscetinkaya BenMathilda hhahahahahah o şaşkınlık hali 😂😂😂😂 bak rüya demiş ama 8 9 ay sen niye acele ediyorsun 😂😂😂😂
annesininprensesi1 Ummuscetinkaya ben olamıyorum emerken bazen çukur oluyo bazen hiç yok ,gülemediği için emin olamıyorum ağzı açık gülüyor emin olamıyorum , eşime söylüyorum ben göremiyorum diyor bna pek inanmıyor😁 kilodandır diyo ama bn hala gamzesi var diyorum💪🏻
pandemibebegi Aynı eşime benzer kesin demiştim resmen kopyası oldu 😄 bir gram benzeseydi bari bana 😢😄
Elifim_derinim Ummuscetinkaya karnımda bir o yana bir bu yana 24 saat durmadığı için, doğduğunda da yancam demiştim. Öylede oldu😬
MutluMommy Ummuscetinkaya kesin gözleri bana benziycek renkli olacak dedim babasının kopyası oldu oğlum benle alakası yok 🤗
Nbg_26 Ummuscetinkaya tüm hamileliğim boyunca rüyalarımda hep kızımı gördüm beyaz pembe tenli simsiyah saçlı 😍 doğdu, aynısıydı ♥️♥️
Aramizamesafeler Ummuscetinkaya bende sarisin bir kiz çocuğu beklerken kapkara birsey cikti geldi 😀😀bide bnm cocugum kesin cok gazli olcak dedim bunda yanilmadm cok gazliydi