Smryna Ummuscetinkaya benim kizim direk öğrendiğim anda sarışın renkli gözlü olucak dedim 😁 oldu sonra değişecek dediler,ama degismedi😍🤭 bide tabiki meme sorunu emmezse diye cok korkuyordum basima geldi 😔
Minnossareannesi Ummuscetinkaya Kesin böyle olur demedim ama inşallah bana benzer renkli gözlü olur inşallah burnu bana benzer dedim çok şükür tıpatıp ben 😂💕
Ummuscetinkaya Minnossareannesi ama yine de baba tarafına benziyor demi 😂😂😂 (öyle diyorlar genelde ) 😂
Oysul Ummuscetinkaya ben Tatar olduğum için kesinlikle gözler çekik olacak demiştim öyle de oldu. Oğluşum beni yanıltmadı tatar balası oldu 🥰☺️
Alpertunga Kız demiştim rüyama girmişti erkek oldu :) ben esmerim kara gözlü esmer bir bebek bekliyordum sarışın renkli gözlü oldu.
annesininprensesi1 Ummuscetinkaya kesinlike aynı şeyi yaşamışız hala emin olamıyorum ama baZen her iki tarafında kocamn beliriyor bazen de hiç yok benmi öyle görmek istiyorum acaba 😀😀
annesininprensesi1 Ben esmerim babamız sarı kesin bembeyaz ama kumral bir kız olur diye düşünürdüm hep ama benim ikizim gibi suan ilerde değişirmi siması yüzü bilemem ama esmerlik kalıcı belli😀
Ummuscetinkaya annesininprensesi1 değişiyorlar anacım. Doğduğunda aynı bana benziyordu. Şimdi herkes karşımda babası var sanki diyo 🥲
annesininprensesi1 Ummuscetinkaya 😀 bana değişecek bu cocuk diyorla ama bakalım teni bembeyaz olamayacak ama bn buğdayım kızımda buğday 😃
annesininprensesi1 Ummuscetinkaya ben olamıyorum emerken bazen çukur oluyo bazen hiç yok ,gülemediği için emin olamıyorum ağzı açık gülüyor emin olamıyorum , eşime söylüyorum ben göremiyorum diyor bna pek inanmıyor😁 kilodandır diyo ama bn hala gamzesi var diyorum💪🏻
efelettin Ummuscetinkaya bazen kayınvalidemlere Adem’i ( eşim ) anımsıtıyor sanki diyorum direk yok asla benzemiyor abinlere benziyor diyolar 😂
Minnossareannesi Ummuscetinkaya yok bizimki bariz ben kimse diyemiyor ama tabi ilerde değişir daha küçük diyorlar bu sefer de 😀😀😀😀
Ummuscetinkaya kivircik_annesi26 kız benimde yandı doktorum da kırıktı azıcık dalga geçiyordu çocuk kel 😂🥲🥲🥲
Ummuscetinkaya Nerikk hahahahah yolda görürlerse hanımefendi nu çocuk sizden değil diyebilirler mi 😂😂😂
Ummuscetinkaya fitmommy BENDE DEDİM Kİ KIZ ÇOCUĞU EDEPLİ OLUR DUR DİYİNCE DURUR OĞLAN ÇOCUĞU GİBİ ATLAYIP ZIPLAMAZ. Oğlan çocuğundan beter oldu….