Balbebek_Egemen Woody teşekkur ederim hepimiz anneyiz ama insanızda gergin mutsuz olduğumuz zamnlar oluyor illaki ve bu çocuklarımıza yansıyor en azından üzdüğümde bunun farkında olup pişman olduğumu bilmesi çok önemli ve artık taklit etmeye konuşmalarımı tekrar etme çabasında teşekkur ederim iyi geceler günaydin özür dilerim hepsini düzenli kullanıyorum gelecek nesli biz yetiştiriyoruz bunlar basit ama önemli kelimeler
Woody MotherQueen Gerçekten merhamet en önemli duygu belki de. Herkes merhametli olsa dunya böyle mi olurdu?
MotherQueen Woody maalesef. Herkes nasıl büyüdüyse öyle yetiştiriyor. Birinin bu zinciri kırması lazım. Belki biz kırarız belkide bizden sonraki nesil. Ama bi gün iyilik kazanacak
Mom0971 Woody sevgi guven cesaret her ne olursa olsun arkasinda oldugumuzu bilmesini istiyorum kimseyle kiyaslamamak gibi bi cok sey 🥰
Woody Mom0971 O güveni vermek de çok önemli. Ne olursa olsun annem, babam var diyebilmesi.. Ne şanslı bir çocuk olacak bebeğiniz
birminikdev Woody Yaaa gerçektennn niye öyle konuşur bir insan aklım almıyor. Bugun sünnet olduk diye post açılıyor ya, sizide mi sünnet ettiler yazasım geliyor 🤣
anneninicsesi Woody kizimdan cok kendimi yetistirmeye calisiyorum. Kelimelerimi, davranislarimi, ses tonumu, esimle olan iliskilerimi kisacasi herseyimi.. cunku beni ve babasini ornek alicak guleryuzlu bi anne, cook seven bi baba 🌼
Woody anneninicsesi O kadar doğrusunuz ki.. Taklit ederek yapıyorlar her şeyi. Biz çok dikkatli olmalıyız.
Woody Baharkokulum dönüp bakınca kıyafetleirmizi vs çok nadir hatırlıyoruz. Ancak sevgi dolu anlar aklımızda. Tam tersi de mümkün tabi.. Ne hissettirebilirsek..