Deren_Hatun Woody eskiye ne hacet benim Annem babam hala aynı düşüncedeler pardon kızımı sevmek için odaya mı gideyim dedim iyice heryerini öptüm
Woody Furug Dün bol öpücüklü konu açan sizdiniz değil mi? 💓 Ne güzel istekleriniz var bebeğiniz için. Umarım hepsi gerçekleşir ☺️
birminikdev Woody Kesinlikle öyle. En basitinden ismiyle hitap etmek. Birine bir şey anlatırken bizimki demek yerine bebeğin ismini kullanmak bile basit bir adım ama maalesef..
Shira2 Woody herseyin ölcülü oldugu bu dünyada, hesabi dolayli yol ile cözsen bile, sonucu belli olan tek dogruya yürü! Yanlis sonuc veren yollar, yol degildir..
pervin_t Woody Hiç bir şeyi bilerek yapmıyor,bana,sevgiye ihtiyacı var.Onun hiç bir zamanları bir daha geri dönmeyecek her anımızın tadını mutlulukla geçirelim❤️
hypatia Woody koşulsuz sevgi, eğitimden önce gelir, çünkü koşulsuz sevilen bir çocuk çoğu doğruyu kendi kendine öğrenir🌸
Ela912 Woody Ay yorumları okudukça içim umutla doldu gelecek nesil umarım birlikte huzur sevgi saygı içinde yaşar günümüz dünyasından çok çok farklı olur inşallah 🙏
Woody Smali Bir arkadaşımın bebeği de boylu poslu maşallah. Boyuna bakınca karşılıklı sohbet etmeyi bekliyor eşim, her seferinde uyarıyorum 😀😀
FeryalsMom Woody bebeğim mutlu ve huzurlu olsun. Uyumak istemiyorsa uyumasın, kucak istiyorsa kucakta dursun. Kocaman sarıl, kocaman sev 🤗🐣 benimde mottom bu sanırım☺️