Woody birminikdev Bunu çoğu aile yapmıyor sanki. Her şey zorla.. Yoksa da yiyecek mesela.. İstemiyorsa da yiyecek.. Saatli uyuyacak gibi gibi
birminikdev Woody Kesinlikle öyle. En basitinden ismiyle hitap etmek. Birine bir şey anlatırken bizimki demek yerine bebeğin ismini kullanmak bile basit bir adım ama maalesef..
Woody ElifkonunAnnesi Maşallah maşallah. Eşim haftaiçi izinli oluyor. Biz de 1 gün baba kız günü düşünüyoruz işe başlayınca. Haftasonu benim tek oldugum bir gün var.. Bir de beraber olacagımız. Umarım biz de başarırırız siz gibi
ElifkonunAnnesi Woody baba evladını gönülden seviyorsa inanın ki oluyor. Bazen çok yorgun olduğunda erken yatıyor, ama özürler dileyerek. Sen şoförsün can taşıyorsun git yat diyorum siz yalnız kalıcaksınız diyor. Kendisi yokluktan dolayı babasını görmeden büyümüş adam iki işte birden çalışırmış eve gelir yemek yer geri çıkarmış, aynısını kendi evladıma yaşatmıcam diyor 🙏
ikbalkr Woody sonsuz sevgi vererek ahlaklı , vicdanlı, cömert,kibar, hoşgörülü, vatanına milletine anne babasına hayırlı bir evlat yetiştirmek
MotherQueen Woody ### insan oğluna en çok merhamet yakışır### hep böyle düşündüğüm için en çok merhamet ve saygı aşılamaya çalışıyorum. Onun dışında çok seviyorum bu kadar ☺️
Woody MotherQueen Gerçekten merhamet en önemli duygu belki de. Herkes merhametli olsa dunya böyle mi olurdu?
Aybersa Woody Bu ana bir daha dönmeyeceğiz, iyi değerlendir ve çok sev, o da bir birey olarak sevmeyi bilsin istiyorum 🙏💋
MasalMomy Woody Rahatsızlık duyacağım hiçbir şeyi yapmam yaptırmam ortam çok sıcaksa üstü kalınsa çocuktur dursun demem onu da oraya uygun giydiririm hemen. Çok severim çok öperim Mutlu ve sevgi dolu olması için herşeyi yaparım. Kızıma da mutlaka bir birey gibi davranırım her hareketini dikkatle izler saygı duyarım 🌷🥰❤️
Aselif0661 Woody ♦️ Bir çocuğun: en büyük düşmanı Kendisine Allah’ı anlatmayan, onu tanıtmayan, sürekli bu Dünya da yaşayacakmış gibi yetiştiren Anne ve Babasıdır. Hz. Ömer. ♦️ Ayrıca sevgi ve ilgiye muhtaç olduklarını onlara ayırdığımız zamanın en güzel hediye olduğunu düşünürüm.
Mayaaa Woody Bazen sabredemediğim anlarda kendime diyorum o çocuk seni istemedi sen onu istedin ve Allah ında izniyle dünyaya getirdin bu yüzden kızmaya bağırmaya hakkın yok diyorum.
Deren_Hatun Woody eskiye ne hacet benim Annem babam hala aynı düşüncedeler pardon kızımı sevmek için odaya mı gideyim dedim iyice heryerini öptüm
Woody Furug Dün bol öpücüklü konu açan sizdiniz değil mi? 💓 Ne güzel istekleriniz var bebeğiniz için. Umarım hepsi gerçekleşir ☺️