Elifmoms Annesirintugceuzun ya bunu cok begendim çok yakışmış güle güle kullanın 😍😍 nerden aldınız acaba model ismi falan var mı
Annesirintugceuzun Elifmoms Kuyumcudan aldık valla. Her yerde var mıdır bilmiyorum. Belki gösterip bu modelden istiyorum derseniz yaparlar ☺️
Elifmoms nursocum çok çıkmış canım benim güle güle kullan 😍 evet galiba böyle alıcam biraz daha incesini
Elifmoms KardelenYB çok çıkmış canım bende bu tarz bakıyorum ama daha ince olabilir bu benim parmağıma pek gitmez 😀
ilknur06 Elifmoms https://imgyukle.com/i/NpfIDc nar altın markası severek kullanıyorum 3 yıl oldu taşlarında bir sorun yaşamadım
ahahah_ Elifmoms fiyatı da çok değildi ben aldığımda 🥰 2018de aldım 450 civarı bişeydi bi tanesi 14 ayar belki de ondan ama çok seviyorum bir ömür bunu takarım 🥰
Elifmoms Dupduru19 çok çıkmış parmagınızds cok zarif durmuş ama taşlı istemiyorum şimdi kullandıgıım da taşlı düz bakıyorum 😊
Elifmoms Adeviyee senin parmaklar da aynı benimki gibi valla 😅 evet bu tarz iyi olmuş diğeri baya kalın hoş durmuyor
Adeviyee Elifmoms nişanımda da bunu almıştım ama kesinlikle incesi çok daha rahat hem daha güzel duruyor bu aldığımın içi boşmuş çökme yapmıştı
Elifmoms Artemis0 canım benim alyansımda buna benzer bir şey zaten taşları falan dökülüyor bide Bira daha geniş benimki tabi o zamanlar zayıftım şimdi eller dolma gibi oldu 😂 daha düz sade bişey olsun istedim o yüzden
Elifmoms Blackcloud ya ne kadar tatlı eliniz var 🤗 benimkide kısa ve tombik ben sevmiyorum hiç ama arkadaşlarım bayılıyor niyeyse 😅
Blackcloud Elifmoms Teşekkür ederim kuzum, aynen bende sevmiyorum ama küçüklükten beri ellerimi ve ayaklarımı seviyorlar pamuk gibi deyip.🤭😂 Kiloda versem o ellerim nedense hep tombik.🤦🏻♀️😂
zhnsy Aybukemm Çok şık ama günlük kullanıma uygun değil bence.Bayram, düğün gibi özel günlerde takıyorum.
Aybukemm Deletedmom_36 yaa benim ilk alyansım 😌 ben değiştirmiştim bunu ama şimdi çok hoşuma gidiyor keşke değiştirmeseydim