Fitifiti Dümdük,taşsız tuşsuz,sadecik. 5 yıl oldu direkt kafamda böyle bir şey belirleyerek almaya gitmiştim.Memnunum😌
Carlistonbiber nursocum vallaha kuzum hiç baget kullanmadım ama tektaşla benimde başım belada bende takmıyorum o yüzden fakat şöyle de bi durum var aslında tektaşın taşı değil kenarları çiziyor baget full taş kenarlar yok diye biliyorum o yüzden kullanışlı olur bence.
nursocum Carlistonbiber aa onu bi araştırmam lazım. Bu sefer atasaydan almam ama altı hemen gitti. Altın rengi çıktı ortaya zen’deki modelleri aşırı beğeniyorum 🌸
Carlistonbiber nursocum aynen canım bi araştır evet zen ve blue diamond modelleri şu sıra benimde dikkati mi çekiyor açıkçası
Adeviyee Elifmoms canım ben de doğumdan sonra değiştirdim benim de parmaklarım kalın em güzel bu oluyor zaten eski alyansımda bunun genişi incesiydi bu dar kalın içi dolu ezilme de olmuyor memnunum
Elifmoms Adeviyee senin parmaklar da aynı benimki gibi valla 😅 evet bu tarz iyi olmuş diğeri baya kalın hoş durmuyor
Gari_de_Gari Hiç üşenmeden hepsine baktım sırf meraktan yani benim alyansımdan var mı diye 😅 yok hiç 😅
Baharkokulum Elifmoms Alyansımı çok seviyorum. İnce ve çok rahat. Artı ortasında ki taş değil çizim. Taşı düştü çizildi derdi yok. 🤗
Gari_de_Gari Baharkokulum ahaaa buldum benim söz alyansım bu 😅 ama kullanmıyorum.Sözde farklı Evlenirken farklı alyans aldım.Evlilik alyansımı kullanıyorum 🤓
Deletedmom_36 Gecen ay aldim bu yuzugu ☺️Benim bilmem kacinci alyansim simdilik memnunum ve begeniyorum❣️Altin sarisi,bronz ve beyaz altin bir arada ☺️
Aybukemm Deletedmom_36 yaa benim ilk alyansım 😌 ben değiştirmiştim bunu ama şimdi çok hoşuma gidiyor keşke değiştirmeseydim
Deletedmom_36 nursocum tesekkur ederim canim cok saol☺️Senin yuzugundende kullandim ben☺️Yuzugumun rengi solunca parlatmaya gidiyorum o ara alyanslara bakarken parlatma kalsim ben bunu begendim deyip alip cikyorum😅😅esim bikti🙈🙈
nursocum Deletedmom_36 yemin ederim bende öyleyim. Bu 2. Alyansım 2. Yılımız bile dolmadı. Ama ben çabuk sıkılıyorum. Aklım bagetlerde hiç kullandın mı nasıllar?
Deletedmom_36 nursocum benim 5 🙈Nisan 1 de 3 yillik evli olucaz☺️Baget tektasmi yoksa baget tamturmu ?baget tektasi bir ara cok begendim ama herkeste var bu beni biraz soguttu☺️ baget tamturlara bayiliyorum ama esimin arkadasi kuyumcu bebekle kullanamazsin herseye takilir dedi ama yinede aklimda bir iki aya alabilirim☺️