Carlistonbiber nursocum aynen canım bi araştır evet zen ve blue diamond modelleri şu sıra benimde dikkati mi çekiyor açıkçası
Deletedmom_36 Gecen ay aldim bu yuzugu ☺️Benim bilmem kacinci alyansim simdilik memnunum ve begeniyorum❣️Altin sarisi,bronz ve beyaz altin bir arada ☺️
Aybukemm Deletedmom_36 yaa benim ilk alyansım 😌 ben değiştirmiştim bunu ama şimdi çok hoşuma gidiyor keşke değiştirmeseydim
Gari_de_Gari Baharkokulum ahaaa buldum benim söz alyansım bu 😅 ama kullanmıyorum.Sözde farklı Evlenirken farklı alyans aldım.Evlilik alyansımı kullanıyorum 🤓
Deletedmom_36 nursocum tesekkur ederim canim cok saol☺️Senin yuzugundende kullandim ben☺️Yuzugumun rengi solunca parlatmaya gidiyorum o ara alyanslara bakarken parlatma kalsim ben bunu begendim deyip alip cikyorum😅😅esim bikti🙈🙈
nursocum Deletedmom_36 yemin ederim bende öyleyim. Bu 2. Alyansım 2. Yılımız bile dolmadı. Ama ben çabuk sıkılıyorum. Aklım bagetlerde hiç kullandın mı nasıllar?
Deletedmom_36 nursocum benim 5 🙈Nisan 1 de 3 yillik evli olucaz☺️Baget tektasmi yoksa baget tamturmu ?baget tektasi bir ara cok begendim ama herkeste var bu beni biraz soguttu☺️ baget tamturlara bayiliyorum ama esimin arkadasi kuyumcu bebekle kullanamazsin herseye takilir dedi ama yinede aklimda bir iki aya alabilirim☺️
bitanem123 aselrigel maşallah herkesde var adam bana bunu bu özel kutuda hiç biyerde yok diyee vermişti eşiminkide aynıydı ona 900 benim 5 taşımla beraber 1400 vermiştik toplam 2300 2yıl önce siz kaça aldınız🤭😂😂
nursocum Deletedmom_36 ahahahah bende öyleyim bişeyi begenirsem kimse benim fikrimi değiştiremez😂 tektaş kuzum
aselrigel bitanem123 Biz 2018 Ocak ayı aldık 3 yıldan fazla oldu ve eşiminkide ince ve yuvarlak parasını eşim verdiği için hatırlamıyorum sanırım ikisine 2500 TL verdi para benden çıkmadığı için pek de ilgilenmedim 😂
aselrigel bitanem123 Biz 2018 Ocak ayı aldık 3 yıldan fazla oldu ve eşiminkide ince ve yuvarlak parasını eşim verdiği için hatırlamıyorum sanırım ikisine 2500 TL verdi para benden çıkmadığı için pek de ilgilenmedim 😂
aselrigel bitanem123 demek ilk çıkanı ben almışım 🤣 ve ayrıca tek taşıma ayrı 1000 TL verdiğimizi hatırlıyorum
Deletedmom_36 nursocum yok kuzum ya o kadar uyguna satiliyorki onlar valla liseliler kendi aralarinda soz yapiyor onlarla😅😅o yuzden sahte gibi geliyor bana artik