zhnsy Aybukemm Çok şık ama günlük kullanıma uygun değil bence.Bayram, düğün gibi özel günlerde takıyorum.
Aybukemm Deletedmom_36 yaa benim ilk alyansım 😌 ben değiştirmiştim bunu ama şimdi çok hoşuma gidiyor keşke değiştirmeseydim
Adeviyee Elifmoms nişanımda da bunu almıştım ama kesinlikle incesi çok daha rahat hem daha güzel duruyor bu aldığımın içi boşmuş çökme yapmıştı
Aybukemm Deletedmom_36 benim taşı düşmüştü birde o zaman daha gösterişli bir şey istemiştim değiştirdim yoksa çok rahat bir alyanstı
Deletedmom_36 Aybukemm evet canim rahat birsey bende surekli degistiyorum zaten en fazla 1 yila yine degistirin🙈
zarifbirhanim Elifmoms Düz bir model değil ama evlenirken bunlardan almak istemiştim. Şimdi yeni bir tane alma şansım olsa bu yarım tur alyanlara bakardım
Blackcloud Elifmoms Teşekkür ederim kuzum, aynen bende sevmiyorum ama küçüklükten beri ellerimi ve ayaklarımı seviyorlar pamuk gibi deyip.🤭😂 Kiloda versem o ellerim nedense hep tombik.🤦🏻♀️😂
bitanem123 -Livasmom- hiç çizilme falan belli olmuyor taş düşme derdi de yok değiştirsemmi diyorum sonra pişman olmaktan korkuyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Elifmoms üstteki alyansım, alttaki tektaşım. ☺️ Severek kullanıyorum. Sade. Taşsız. Şık. 3 yıl olacak alalı ilk gördüğümdede çok beğenmistim hala beğeniyorum. 😂
-Livasmom- bitanem123 ben geçen sene aldım severek kullanıyorum aynen taş dusecek derdi yok cizilme yok kullanimi da rahat
bitanem123 Merve1134 yüzükdaşız 😂😂 ayy aldıgım kuyumcu kımsede yok bı ben getirdim diyordu burda bir sürü kişide var 😂😂