Sumeyra87 Aybk_66 esim sordu cok kuvvetli bi ilac kullanirsa anne sute etki eder demis anlamadim valla ne demek istemis esimde cocugun biseyi yok diyip duruyor boyle muallakta kaliyorum bende benmi evham yapiyorum diye
SaskinOrdeginAnnesi Sumeyra87 kafada konak alakadızdır bununla bilginiz olsun o cogu bebekte olan bir şey sacına zeytin yagı ve karbonatı karıstırarak yıkamadan yarım saat önce masaj yapın iyi gelecektir. mukuslu kaka en çok belirtisi test yaptırdığınızda kaka da kan var mı ona bakıcaklar çıkarsa böyle bir diyete yönlendirmeleri gerek ve ciltteki şeylerde pul pul ise ilerleme durumudur buda . Yani deneyerek yavaş yavaş geçiçek geçicisir zaten
Sumeyra87 SaskinOrdeginAnnesi test yapildi herhangi bir sikinti yok sukur.belirtiler var ama ins oyle birsey olmaz
Aaa-s Rewarya al benden de o kadar. Karsımda ne baklavalar pastalar abur cuburlar tüketiliyor. İki gündür çubuk kraker yemeye basladım onu bile korka korka. Bugün yine yüzü kırmızılasmaya baslamıs. Onun etkisi var mı bilmiyorum
odymerve Vegan olan bir sürü atıştırmalıklar var bulması zor oluyor ama internette satılıyor ben de yapıyorum diyet bir çok şeyi yiyorum vegan olarak
minikcancan Rewarya hurma kuru incir kuru kayısı en güzel atıştırmalıklar 👍 bi de kurabiye falan yapıyorum 4 malzemeli ya da ıslak kurabiye. Tulumba tatlısı halka tatlısında da süt ürünü yok aklınızda bulunsun. Kekleri portakal suyuyla ya da çayla yapabilirsiniz. İnsan alışıyor bir süre sonra
Aysenurkk Bana da paketli gıdalar yasak özellikle tatlı ihtiyacımı şöyle bastırıyorum muz- kırmızı elma- fındık-fıstık-badem (kuru yemiş olarak ne varsa az az) blendırdan geçiriyorum sonra elimle top haline getiriyorum kakaoya buluyorum ve kahveyle mis gibi oluyor. İsterseniz kakao yerine içine tarçın da atabilirsiniz
Prmsyda E bebekte vegan barlar varlar emziren anne için çok güzel doritos pringes var vegan patlamış. Mısır
eslemsiii Rewarya A101 vince marka kare bitter çikolata, pringles kırmızı kutu cips vegan yiyebilirsiniz
eslemsiii Rewarya kuruyemişe tepkiniz yoksa findux marka fındık ezmesi ve sürülebilir bitter çikolata var A101 ya da bimdeydi
Ozgeruya Rewarya bizim coklu besin alerjimiz kac aydir agzima sürmüyorum kestane kabak cekirdegi mısır sadece yiyorum, sindi yeni yeni sütsüz yumurtasiz tatlilar bakip yapiyorum kendime göre
Rewarya eslemsiii hiç denemedim hala korkuyorum deneme yapmaya :( fırınlanmış derken kek içinde falan mı?
Ats20 Paketli gidalardaki katki maddeleri de alerjen olarak algilanabiliyor. Kendi kendinize tarifler yaratmaya calisin. Gluteni bile minimuma indirin teker teker ucer gun denemeyle alin diyetimize. Benim bebegim ilk zamanlarda kabaga bile tepki vermisti. Istanbuldako butunnn profesorleri gezdik hepsi ayni seyi soyluyor. Testte cikip cikmamasi onemli degil saydiginiz durumlar varsa kesinlikle diyet yapilmalidir. Benden size tavsiye kabuklu kuruyemis ve tropikal meyve sebzelere de dikkat edin. Ozellikle disardan aldiginiz ekmeklerin iceriklerine bakin cogunda peyniralti suyu vardir. Untadin vegan ekmeklerinvar onlardan agave surubu ile kendinize tatli atistirmaliklar yapabilirsiniz.
Rewarya Ats20 bebeğimin mukuslu kakasi yoğun gazı ve huzursuzluğu var onu dışında cilt döküntüsü olmadı mukuslu kaka 2 aylıkken başladı testimizde soya ve yumurta akı çıktı 1 ay boyunca sıkı diyet yaptım 3 aylık iken düzelme oldu ama mukuslu kaka hala devam ediyor hiç düzelme olmadı şimdi 4 ay 20 günlük yeniden test yapmak istiyorum ama kesinliği oluyor mu bilmiyorum.
Ats20 Bu arada bisey olmaz bir tadina bak diyenlere kesinlikle kulak vermeyin. Ben 3,5 aydir diyet yapiyorum cok cok cok zor ama bebegim yeni yeni kaliteli uyumaya ve kaka yapmaya basladi. Sabir ve emek isteyen bir surec..
Rewarya Ats20 3 buçuk aylıkken bizde çok güzel düzelme oldu hem gündüz hem gece uykusu peynir denedim yine bozuldu. Sonra atak döneminde herşey alt üst oldu. İnşallah sizin hep böyle güzel devam eder