elifiii Rewarya paketli gıdalar zor, alerjilede uygun kendi abur cuburunuzu yapabilirsiniz. yumurta yerine nohut suyu kullanabilirsiniz kabarmasını saglıyor . mısır patlatabilirsiniz pancar patates cipsi yapabilirsiniz . züberler de gerçekten lezzetli
SaskinOrdeginAnnesi Sumeyra87 kendi kendinize denemeyin bence kendiniz de vitamin kullanmalısını aynı sorunu bende yaşıyorum vitamin kullanıyorum kendim de
afraninannesii Rewarya züber, sade lays, A101 tahinli kurabiye 😬 Züberin lokma toplsrı çok güzel. Vegan çikolatalar var.
afraninannesii Rewarya 😟 evet çok zor bir diyet. Biz susam yiyebiliyoruz. Eti kakaolu bisküvi vegan diye biliyorum arkasını bir okuyun isterseniz. Bir de kurabi vegan😬
Sumeyra87 SaskinOrdeginAnnesi kaka idrar tum testler negatif cikti aslinda ama yuzunde kirmizi dokuntu poposunun etrafinda kirmizi lekeler mukuslu kaka kusma kafada konak bunlar olunca acabami diyorum iste
Aybk_66 Ben gecen zuberin o top hurmali atistirmalikdan yedim sabaha mukuslu kaka yapti antepfistikliydi vala inanin psman oldum yedime dikatli olmanizda fayda var
Alyatrd Aybk_66 doktorumuz bize özellikle fındık fıstık tüketme demişti . Bizde de süt alerjisi var 😐😞
SaskinOrdeginAnnesi Sumeyra87 kafada konak alakadızdır bununla bilginiz olsun o cogu bebekte olan bir şey sacına zeytin yagı ve karbonatı karıstırarak yıkamadan yarım saat önce masaj yapın iyi gelecektir. mukuslu kaka en çok belirtisi test yaptırdığınızda kaka da kan var mı ona bakıcaklar çıkarsa böyle bir diyete yönlendirmeleri gerek ve ciltteki şeylerde pul pul ise ilerleme durumudur buda . Yani deneyerek yavaş yavaş geçiçek geçicisir zaten
Sumeyra87 Aybk_66 esim sordu cok kuvvetli bi ilac kullanirsa anne sute etki eder demis anlamadim valla ne demek istemis esimde cocugun biseyi yok diyip duruyor boyle muallakta kaliyorum bende benmi evham yapiyorum diye
afraninannesii Sirius-10 arkasını bir okuyun yine de. Ama ben diyetteyken kurabi ve eti kakaolu bisküvi yiyordum diye hatırlıyorum😬🥰
Sumeyra87 SaskinOrdeginAnnesi test yapildi herhangi bir sikinti yok sukur.belirtiler var ama ins oyle birsey olmaz
Aaa-s Rewarya al benden de o kadar. Karsımda ne baklavalar pastalar abur cuburlar tüketiliyor. İki gündür çubuk kraker yemeye basladım onu bile korka korka. Bugün yine yüzü kırmızılasmaya baslamıs. Onun etkisi var mı bilmiyorum
odymerve Vegan olan bir sürü atıştırmalıklar var bulması zor oluyor ama internette satılıyor ben de yapıyorum diyet bir çok şeyi yiyorum vegan olarak