elmalikurabiye evet ama sorun burda zararı karşılamalari degil ki o an ki durumuma bi cozum değildi cunku ben daha yol gitmem lazımdı. Yorumlari okudunuz mu bilmiyorum ama ben diyorum ki kadına daha yol gidecem 3 saat yolda bisey olursa sorumlusu kim diyorum ama söyle ama boyle diye lafımı kesti durdu hiç musade vermedi ki konuşayım mağdurum yanı yepyeni arabamı kırmışlar. Sağlam veriyorum kırık alıyorum. Birakta konuşayım. Valiz degil canta degil kırılan. Neyse ben bir daha sordum dönmüş bana diyor ki arabanın kırık olduğunu biliyorsunuz. Yanı diyor ki Kırık olduğunu bile bile kullanacaksın bisey olursada senin suçun diyor. O yüzden daha cok yukseldim.. halbuki çok üzgünüz kusura bakmayın elimizden geleni sizin icin yapacam filan gibi şeyler dese bende eşimde sakin olurduk zaten yol yorgunuyuz ki bebekle yolculuk yapmak hiç kolay degil üstüne boyle bi tavır. Benin ne sucum var ki aynı ben sağlam veriyorum hemde ucagin girişinde, 1 saat sonra kırık geri alıyorum. Siz olsanız telaşlanmazmisinz sinirlenmezmisiniz üstüne o şekilde davransalar. Nerdeyse bana kırdırmasaydın diyecek🤦🏻♀️ Neyse geldi geçti artık ne yapalım